Tuinaanleg in Amersfoort en omgeving

Tuinaanleg is vakmanschap! Schakel daarom Van Engelenhoven Bestrating in als gespecialiseerd hoveniersbedrijf voor tuinaanleg in Amersfoort. Ook andere werkzaamheden zoals bestrating en beplanting kunt u aan ons overlaten. Of u nu een braakliggend terrein wil transformeren in een complete tuin of uw huidige gazon een make-over wilt geven, als Hoveniersbedrijf uit Amersfoort nemen we u deze klussen graag uit handen. Meer informatie? Neem contact met ons op. 

Mogelijkheden bij Van Engelenhoven Bestrating omtrent tuinaanleg:

Tuinaanleg Amersfoort: van bestrating tot beplanting

Van Engelenhoven Bestrating is breed gespecialiseerd op het gebied van tuinaanleg in Amersfoort en omgeving. Wij verzorgen grondwerk door middel van een elektrische kruiwagen, mini kraan of shovel. Daarnaast leveren we schoon zand en tuinaarde voor de nieuwe bestrating of halfverharding, borders en gazon. In samenwerking met lokale kwekerijen verzorgen wij prachtige beplanting voor uw tuin. Indien gewenst kunnen wij ook de aanleg van kunstgras verzorgen. 

Onderhoud door Van Engelenhoven Bestrating

Heeft u in het verleden een tuin in Amersfoort door ons laten aanleggen? Het kan zijn dat uw tuin weer toe is aan wat onderhoud. Wij zijn in te schakelen voor periodiek onderhoud of eenmalig onderhoud. Dit onderhoud kan bestaan uit de schoonmaak van uw terras, nieuwe beplanting, snoeiwerk of het wieden van onkruid. Uiteraard voeren wij ook onderhoud uit aan tuinen die wij zelf niet hebben aangelegd. 

Meer weten over onze dienstverlening? 

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Naast aanleg en onderhoud bieden wij ook verschillende soorten ontwerp aan. Dit kan gaan om een tuinontwerp, beplantingsplan of verlichtingsplan. Kortom: Van Engelenhoven Bestrating is uw aangewezen partner in tuinaanleg! Vraag een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande knop. 

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp