Op zoek naar een tuinman in Amersfoort?

Bent u op zoek naar een tuinman in Amersfoort voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan zit u goed bij Van Engelenhoven Bestrating. Dankzij de jarenlange ervaring van dit erkende hoveniersbedrijf, weet u zeker dat u na afloop tevreden bent.

Tuinontwerp

Een tuin ontwerpen; het is een vak apart. Veel mensen denken het wel zelf te kunnen, maar in de praktijk blijkt dat hier vaak geen rekening wordt gehouden met essentiële zaken. Denk aan verlichting in de tuin, het plaatsen van de planten, bomen en bloemen in de tuin en de stand van de zon. Dankzij de jarenlange ervaring van onze tuinman in Amersfoort kunt u er zeker van zijn dat uw tuinproject volgens al deze richtlijnen wordt gemaakt.

Tuinaanleg

Afgraven, sjouwen met zware tegels, (kunst)gras plaatsen, de verlichting aanleggen en de bloemen, planten en bomen plaatsen. Er komt bij het aanleggen van een tuin veel meer kijken dan ‘slechts’ de tuin aanleggen. Professioneel advies en ervaren hulp is hierbij geen overbodige luxe. Deze tuinman in Amersfoort is in te huren voor het gehele proces. Van ontwerp tot het aanleggen van de tuin.

whatsapp image 2022 09 12 at 13.09.07 11

Onderhoud door tuinman in Amersfoort

En dan is het zover; de tuin ligt precies zoals u in gedachten had. Maar het onderhoud? Dat schiet er toch een beetje bij in. Logisch. Veel mensen vinden het wel leuk om in de tuin te werken, maar vooral als ontspanning en als de zon schijnt. Het uitgroeiende onkruid en de vieze tegels, op een gegeven moment wordt het voor veel mensen een doorn in het oog. Dit voorkomen? Denk aan een tuinman. In Amersfoort kunt u daarvoor terecht bij ons! Wij helpen u graag.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over tuinaanleg

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp