Deskundige hovenier in Hoevelaken nodig?

Zoekt u een hovenier in Hoevelaken voor het onderhoud of de renovatie van uw tuin? Van Engelenhoven Bestrating helpt u graag verder! Het hebben van een tuin of buitenruimte is natuurlijk heerlijk. Maar het hebben van een tuin brengt wel het nodige onderhoud met zich mee. Hovenier Van Engelenhoven Bestrating kan u hiermee van dienst zijn. Woont u in Hoevelaken of omgeving, aarzel dan niet om contact op te nemen via de onderstaande knop

Diensten van Hovenier Van Engelenhoven

Van Engelenhoven Bestrating is een hovenier in regio Hoevelaken en al sinds jaar en dag de juiste partner voor het onderhouden van uw tuin, het aanleggen van een nieuwe tuin of de renovatie van uw tuin. Denk dan aan (sier)bestrating, beplanting, verlichting en het plaatsen van schuttingen en veranda’s. Ook legt onze hovenier uit Hoevelaken een mooi gazon voor u aan, waarbij u de keuze heeft uit natuurlijk gras of diverse soorten kunstgras.

Werkwijze van uw hovenier uit Hoevelaken

Wanneer u contact met ons opneemt, start er gelijk weer een nieuwe uitdaging. Vooraf zullen wij met u in gesprek gaan om uw wensen door te nemen. Indien nodig zal hovenier Van Engelenhoven Bestrating natuurlijk advies geven en zo onze jarenlange ervaringen vanuit de praktijk delen. Denk daarbij aan de juiste producten voor bestrating, beplanting, verlichting en wateroverlast. Vervolgens stellen we een offerte op maat op voor de besproken werkzaamheden. Met onze machines, gereedschap en materialen weten we iedere keer weer uitdagende opdrachten te realiseren. Ons gediplomeerd personeel zal uw wensen in de praktijk brengen en niet eerder stoppen dan dat u tevreden bent.

482ca985 9967 4135 b562 77c2dd75b2f6

Van ontwerp tot tuinaanleg

Het kan zijn dat u uw tuin wilt (her)inrichten, maar nog geen idee heeft wat de mogelijkheden zijn. Schakel dan ons hoveniersbedrijf uit regio Hoevelaken in! Wij helpen u door het proces heen en kunnen u van dienst zijn met verschillenden ontwerpen. Wij bieden tuinontwerpen, beplantingsplannen en verlichtingsplannen. Hiervoor komt onze hovenier van Van Engelenhoven Bestrating bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Uit het ontwerp komt een op maat gemaakte offerte, welke we geheel volgens plan en uw wensen kunnen uitvoeren, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten! Ook in de omgeving van Leusden gaan we graag met uw tuin aan de slag!

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp