Hovenier in Nijkerk nodig?

Bent u op zoek naar een hovenier in Nijkerk? Beschikt u over een tuin in Nijkerk of omgeving en is deze toe aan vernieuwing of moet deze nog aangelegd worden? Een deskundige hovenier kan u hier goed bij helpen en u van dienst zijn. Van Engelenhoven Bestrating is dé hovenier voor Nijkerk en omstreken en wij komen dan ook graag in contact met u! Of het nu om een grote of kleine tuin gaat, hoveniersbedrijf Van Engelenhoven Bestrating stelt alles in het werk, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten!

Werkwijze van Van Engelenhoven Bestrating

Nadat u uw aanvraag bij ons kenbaar heeft gemaakt via een van de formulieren op de website, maken we een afspraak bij u op locatie waar we de wensen doornemen en de tuin inmeten. Naar aanleiding van deze afspraak biedt hoveniersbedrijf Van Engelenhoven Bestrating u een offerte op maat aan. Het is mogelijk om bij de offerte een schets met tuinontwerp, beplantingsplan of verlichtingsplan te ontvangen.

482ca985 9967 4135 b562 77c2dd75b2f6

Diensten van ons hoveniersbedrijf in Nijkerk

Hoveniersbedrijf Van Engelenhoven Bestrating doet alles op het gebied van de tuin! Zo hebben we machines en materialen waarmee we de grondwerkzaamheden kunnen uitvoeren, maar ook de complete tuinaanleg is bij ons hoveniersbedrijf uit Nijkerk in goede handen. Van bestrating tot beplanting, van (kunst)gras tot verlichting en van schuttingen tot veranda’s: Van Engelenhoven Bestrating regelt het! 

Ontzorging van A tot Z!

Een tuinrenovatie of het aanleggen van een tuin bij uw nieuwbouwhuis vergt veel planning en geregel. Van Engelenhoven Bestrating, dé hovenier uit de regio Nijkerk, kan u hierin volledig ontzorgen! Door onze jarenlange ervaring en connecties met bedrijven, zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt. Wij halen de tuin leeg en voeren afvalmaterialen af, zorgen voor de levering van zand, aarde, bestratings- en houtmaterialen en leveren het allemaal netjes en opgeruimd op. U heeft er geen omkijken naar en kan direct genieten van uw tuin!

Tuinonderhoud in Nijkerk

Naast de tuinaanleg kunnen wij ook het tuinonderhoud voor u verzorgen. Zo verzorgen wij snoeiwerkzaamheden, gazononderhoud en een voorjaars- en najaarsbeurt van de tuin. Wilt u ook compleet ontzorgt worden? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf uit Nijkerk en wij komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking! Wij verzorgen ook het onderhoud van tuinen in Hoevelaken.

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp