Tuinonderhoud in Amersfoort en omgeving

Iets wat leeft heeft aandacht, voedsel en vocht nodig. Zo ook uw tuin. Met het wisselen van de seizoenen veranderen ook de behoeften van uw tuin. In de ene periode is het nodig om uw tuin extra te bevochtigen, in de andere periode dient u bepaalde planten en bomen te snoeien.

Weet u hier niet voldoende vanaf, of heeft u geen tijd om voldoende aandacht aan uw tuin te besteden? Laat uw tuinonderhoud dan uitvoeren door Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort.

Het belang van tuinonderhoud

Zoals gezegd kennen we in Nederland flink wisselende seizoenen. Daardoor verandert ook de behoefte van uw tuin aan licht, water en ruimte. Met een onderhoudscontract van Van Engelenhoven Bestrating bent u verzekerd van een goed onderhouden tuin, ongeacht het seizoen. Er zijn verschillende opties denkbaar als het gaat om tuinonderhoud in de regio Amersfoort. Van een voor- en najaarsbeurt tot een contract voor wekelijks onderhoud: wij houden rekening met uw wensen. Deze tuinman uit Amersfoort biedt:

  • Onderhoudscontract voor voor- en najaarsbeurt;
  • Onderhoudscontract voor een beurt in het voorjaar, zomer en najaar;
  • Onderhoudscontract voor beurt in winter, voorjaar, zomer en najaar;
  • Onderhoudscontract voor maandelijks tuinonderhoud;
  • Onderhoudscontract voor wekelijks tuinonderhoud.

Vakkennis van de hovenier

Van Engelenhoven Bestrating beschikt over de juiste kennis en vakmanschap om uw borders, struiken, bomen en gazon het hele jaar van de juiste aandacht en meststoffen te voorzien. Wij weten precies welke voeding, hoogte, leefomgeving en mest geschikt zijn voor de beplanting in uw tuin. Behalve tuinonderhoud verrichten wij in de regio Amersfoort ook snoeiwerkzaamheden, kapwerkzaamheden, bemesting en werkzaamheden aan uw gazon.

Waarom tuinonderhoud uitbesteden?

Zeker, tuinieren heeft een rustgevende werking en is voor velen een hobby. Maar het kappen en snoeien van bomen of struiken is vaak een tijdrovende en zware klus, waar u ook nog eens het juiste gereedschap voor nodig heeft. Daarom kan het handig zijn om het tuinonderhoud van uw woning in Amersfoort uit te besteden. De tuinier werkt snel, vakkundig en heeft het benodigde gereedschap voor tuinonderhoud altijd binnen handbereik. En omdat hij het tuinafval meeneemt, heeft u daar ook geen omkijken meer naar.

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp