Vijver tuinaanleg

Vijver tuinaanleg

Bijna in iedere tuin is het mogelijk om een waterpartij toe te voegen. Van een waterornament tot vijver, er zijn talloze opties. Het water in de tuin creëert een rust en sereniteit. Bent u hiernaar op zoek? Bij Van Engelenhoven Bestrating bent u aan het juiste adres.

Allereerst is het goed om na te denken wat u wilt. Wilt u een waterornament of wilt u een vijver? Bij een keus voor de vijver, zijn er ook weer mogelijkheden. Zo is er de natuurlijke vijver en de formele vijver. Bij een natuurlijke vijver gaat de tuin haast onmerkbaar over in een vijver, waarbij natuurlijke vormen en lijnen worden gebruikt. Wilt u een natuurlijke vijver? Houdt u er dan rekening mee dat dit veel ruimte vraagt en in een kleinere tuin niet mooi tot zijn recht komt.

Een formele vijver heeft vaak rechte en hoekige vormen en lijnen. De overgang tussen de rest van de tuin en de vijver is vaak abrupt en daardoor valt de vijver snel in het oog. De formele vijver is erg geschikt voor de kleinere en omheinde stadstuinen.

Een vijver is maatwerk. Heeft in interesse in een vijver, neemt u dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Wij komen dan bij u langs en geven u advies over de verschillende mogelijkheden.

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp