Op zoek naar een deskundige hovenier in Leusden?

Bent u voor uw tuin op zoek naar een professionele hovenier in Leusden? Is uw tuin niet meer wat het geweest is, moet uw tuin nog aangelegd worden of moet er onderhoud gepleegd worden? Bij Van Engelenhoven Bestrating, dé hovenier voor regio Leusden, bent u aan het juiste adres! Ons hoveniersbedrijf richt zich op alles op het gebied van de tuin: van ontwerp tot aanleg en van tuinaanleg tot tuinonderhoud. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Van ontwerp tot tuinaanleg, uw hovenier in Leusden

Heeft u uw plannen al op papier staan of kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Ook wanneer u nog geen idee heeft wat u graag zou willen, kunt u contact met ons opnemen. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden. Vanuit dit gesprek maken we een schets waarin de ideeën uitgewerkt zijn met een bijbehorende offerte. Vervolgens gaan we over tot de aanleg van de tuin, naar uw wensen!

vanengelenhoven showroom op bezoekadres

Van tuinaanleg tot tuinonderhoud

Ons hoveniersbedrijf werkt in de regio Leusden en heeft hier jarenlange ervaring opgedaan om projecten naar tevredenheid op te leveren. Van grondwerk tot bestrating, van (kunstgras) tot beplanting en van tuinverlichting tot schuttingen en veranda’s. Alles op het gebied van de tuin pakt Van Engelenhoven Bestrating aan. Hierdoor kunnen we u een totaalconcept aanbieden van de tuin. Is de tuin eenmaal aangelegd, dan bieden wij ook de mogelijkheid om u het tuinonderhoud uit handen te nemen. Denk hierbij aan de snoeiwerkzaamheden, grasonderhoud of bijvoorbeeld een voorjaars- en najaarsbeurt van de tuin.

Werkgebied en werkwijze van Van Engelenhoven Bestrating

Van Engelenhoven Bestrating is gevestigd in Nijkerkerveen en werkt veelal in de regio van Amersfoort. Ons hoveniersbedrijf is dan ook dé hovenier voor Leusden en omgeving. Nadat u uw aanvraag voor de werkzaamheden kenbaar heeft gemaakt via één van de formulieren op de website, maken we een afspraak bij u op locatie om de werkzaamheden te bespreken, in te meten en te bekijken. Vanuit dit persoonlijke gesprek volgt een offerte op maat. Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp