Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Op deze pagina kunt u verschillende klantervaringen lezen over projecten die wij hebben afgerond. Hebben wij een project voor u afgerond en wilt u een referentie achterlaten? Vul dan het onderstaande formulier aan de rechterzijde van de website in. Wij vinden het leuk om van u te horen!

 

Alle referenties

Een bedrijf met vakkundige medewerkers, komen hun afspraken na en een goede service.

Aart
Amersfoort Vathorst

Onze achtertuin moest opnieuw worden aangelegd. Al het bestaande eruit en alles nieuw erin. Hier en daar wat veranderingen. We zijn enorm tevreden over Van Engelenhoven Bestrating. Ze denken mee, ze komen afspraken erg goed na, ze reageren snel op berichten en heel belangrijk: ze leveren heel goed werk. Ze hebben voor ons ook alle bestelwerk, leveringen, containers en dergelijke afgehandeld. Na de werkzaamheden zijn zelfs de parkeerplaats en straat volledig geveegd door het team. We zijn enorm tevreden over het team en wij zijn erg blij met het resultaat!

Ico
Amersfoort Vathorst

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Mark
Amersfoort

Onze terras / achtertuin helemaal in het nieuw. Vanaf het begin van het verwijderen van de oude bestrating en beplanting tot en met de oplevering helemaal perfect. Tussendoor nog een lekkage van de hemelwaterafvoer in de koekoek van het souterrain verholpen. Vriendelijke vakmensen die weten wat ze doen en je goed kunnen adviseren. Altijd direct antwoord ook op onze vragen, ook via email. Super aanrader!

Henk-Jan en Zwanet
Amersfoort

Wij hebben onze schutting met poortdeur maar ook de wand van onze garage en garagedeuren laten vervangen.
Dit is naar grote tevredenheid uitgevoerd. De omgang was zeer prettig en er is netjes gewerkt. Alles werd mooi achtergelaten. Het resultaat is helemaal top en naar verwachting. Een groot compliment

Manuel en Leonie Rouwenhorst
Amersfoort

Beste mensen, er moet mij iets van het hart. Onze overburen aan het Augustinuserf te Amersfoort hebben jullie hun nieuwe tuin aan laten leggen. Hoe de tuin geworden is kan ik (nog) niet beoordelen, maar een grote pluim voor de nette manier van werken door jullie mensen is op z’n plaats. Het Augustinuserf is een omsloten plein met weinig parkeerruimte. Voor jullie ook lastig zo’n beperkte ruimte, maar toch wisten jullie met jullie vele werktuigen en apparatuur de evt. ‘overlast’ te beperken tot ‘0’. Het Erf werd na afloop keurig geveegd achter gelaten. Zó hoort het, ik dank jullie daarvoor en zal aan jullie denken mochten wij onze tuin nog eens her-ingericht willen hebben…. dikke duim! ?

Gerth van Drie
Amersfoort

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn fantastisch geholpen door de mensen bij Van Engelenhoven Bestrating. Onze complete achtertuin is aangepakt, oude er allemaal uit en nieuw er in (begin 2022), alles is werkelijk tot boven verwachting opgeleverd. Ze werken super zorgvuldig, heel netjes en keihard met een prachtig eindresultaat.
We hebben werkelijk nergens zelf omkijken aan gehad vanaf het moment dat ze met de klus aan de slag zijn gegaan. We zijn enorm blij met de samenwerking en gaan kijken wanneer we de voortuin gaan laten aanpakken.

Rutger
Nijkerkerveen

Vanaf het eerste contact tot het laatste hoopje zand bij het opruimen gewoon perfect.
Straat ligt er prima in.
Ze zouden eerst pas eerste kwartaal 2022 komen maar door een gaatje in de planning eerder gekomen en goed en strak werk afgeleverd.

Erik van der Waard
Amersfoort

De dame en heren van Van Engelenhoven hebben prima werk geleverd. Vooraf is de situatie bekeken en is een heldere offerte uitgebracht en kleine wijzigingen zijn snel opgepakt. Bij de werkzaamheden zelf zijn de heren zeer voortvarend te werk gegaan, meerdere containers voor het afvoeren van zand werden geplaatst en dezelfde dag weer opgehaald. Voor de graafwerkzaamheden werden hun eigen mini gravers ingezet. Ook de achterstallige snoeiwerkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. De werkzaamheden verliepen vlot, evenals de communicatie. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst vaker van hun diensten gebruik maken.

Frank
Amersfoort

Een fijn bedrijf om mee te werken, het eerste project was de achtertuin (2020) en nu de renovatie van de voortuin (2021).
In beide gevallen: een snel contact, een bezoek, snelle offerte, bij wijzigingen wederom een snelle offerte.
Helpen meedenken en (snel) handelen in oplossingen bij eventuele problemen in het ontwerp of bij de levering van materialen of uitvoering .
Ze werken snel, netjes, zijn beleefd en ruimen ook alles op, dus als klant weinig zorg achteraf .
Ik beveel deze vakmensen van harte aan.
Heeft u een plan of project? Groot of klein: Van Engelenhoven regelt het voor u en ontzorgt, dat is onze ervaring.

Hendrik
Amersfoort

Na onze mindere ervaring met eerdere bestraters, kwamen we bij Van Engelenhoven terecht voor renovatie van ons terras. Ondanks dat ze het druk hadden, hebben ze toch de tijd genomen om ons goed te adviseren. Ze hielden zich aan de afspraak. Ons terras is weer als nieuw. Snel en netjes gewerkt. Echt een fijne aanblik. We zullen ze zeker weer opnieuw inschakelen voor onze tuin als het nodig is.

Marleen
Amersfoort

Van Engelenhoven Bestrating heeft op de tuinscheiding met onze buren een prachtige schutting geplaatst met tweezijdig Douglas Zweeds rabat. Het is een prachtige strakke schutting geworden, die snel en efficient werd geplaatst door vakkundige mensen. Tijdens het werk werd er goed overlegd met onze buren en met ons. Hartelijk dank!

Jan en Lies
Amersfoort

Van Engelenhoven heeft onze schutting en voor- en achtertuin gerenoveerd.
Prettig contact voorafgaand, tijdens en na het uitvoeren van de werkzaamheden.
Behulpzaam en meedenkend bij het uitzoeken van materialen en beplanting.
En de werkzaamheden werden in hoog tempo en heel netjes en precies uitgevoerd!

Jasper
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Fam. Prins
Amersfoort

Kort nadat onze nieuwbouwwoning is opgeleverd kon Reynold aan de slag. Veel sneller dan oorspronkelijk afgesproken. We hebben nu als eerste een schitterende tuin. Alles superstrak en supersnel. Ze gaan niet weg voor het af is.
Ook communicatie met Elise verliep soepel, bedankt!

Danny
Nijkerkerveen

Gehele tuin renovatie en nieuwe schuur en schuttingen. In 7 dagen was alles klaar met een mooi resultaat. Er werd goed overlegd en vooral ook praktisch mee gedacht. De begeleiding vanaf de 1e offerte was goed en verliep prettig. Ook de parkeerplaats waar de te gebruikte materialen hadden gelegen werd op het eind netjes schoon achtergelaten. Hier maakte de buren zelf een compliment over. Al met al zeer tevreden met het resultaat.

A. van Donselaar
Leusden

Super werk geleverd. Onze voortuin hebben ze vakkundig gerenoveerd. Tevens goed advies gekregen over tuinverlichting. Heel blij mee. Bedankt.

Bert
Achterveld

Zeer recent hebben wij onze voor- en achtertuin laten aanleggen door Van Engelenhoven Bestrating.
Grondwerk, tegels leggen, muurtje metselen, schutting plaatsen, verlichting aanleggen, een boompje en beplanting. Afvoeren aanleggen onder de buitenkranen (voor en achter) is ook super gedaan en ondanks wat tijdrovend gedoe met een regenpijp op zaterdagmiddag werd dat op de afrekening als ‘service’ vermeld.
Fijn bedrijf, fijn resultaat!
Zeker een aanrader!

Ron en Daniëlle
Nijkerkerveen

Recent hebben wij de oprit, voor- en achtertuin van onze nieuwbouwwoning, inclusief verlichting, laten aanleggen door Van Engelenhoven Bestrating. We zijn blij met het eindresultaat. Vakwerk door vriendelijke, harde werkers, die meedenken en alles netjes opleveren. Ook over het voortraject zijn we heel tevreden. Er werd goed meegedacht en mede hierdoor zijn we heel tevreden. Kortom een aanrader!

Marc & Marlies
Nijkerkerveen

Eerder dit jaar hebben we een rode beuk laten plaatsen door Van Engelenhoven, daar waren we zeer tevreden over, dus nu ook een groot deel van de achtertuin laten doen. Aardige mensen die goed meedenken. Alles is precies uitgevoerd zoals we hadden bedacht. Zeker een aanrader!

Elyne
Amersfoort

De gehele achtertuin vernieuwd door Van Engelenhoven Bestrating: Fundering, schutting, bestrating, kunstgras, verhoogde borders, verlichting.

-Snelle reactie na aanvraag offerte.

-Duidelijk overleg en bespreken van onze wensen, waardoor vertrouwen in het bedrijf gekregen.

-Denkt in oplossingen. (bv wijziging in fundering op het laatste moment) -snel gewerkt en dan toch een strak eindresultaat.

Wij zijn meer dan tevreden!

Karin Gouw

De renovatie van onze stadstuin is zeer goed uitgevoerd, goed gepland en de overlast voor de buurt is tot een minimum beperkt. Absoluut klasse.

Bas
Amersfoort

Ik heb een schutting laten plaatsen en ik ben er erg blij mee. Ze meten de boel netjes op en hebben een zeer nette schutting met poort geplaatst. Ze kwamen met landmeters en ander professioneel spul op de proppen, wat mij een goed gevoel gaf.

Ik heb meerdere offertes opgevraagd en ook snel ontvangen. Ook vragen via mail of Whatsapp worden best snel beantwoord.

Minpunten? Ik werd wel op zeer korte termijn geïnformeerd over het opmeten en plaatsen. Persoonlijk wil ik meer dan een dag van tevoren weten waar ik aan toe ben. Je kunt immers niet altijd thuis zijn.

Verder heb ik niets te klagen. Vriendelijke jongens ook.
Ik geef een 4 van de 5 sterren.

Sebastiaan L.
Leusden

Van Engelenhoven leverde snel vakwerk door mijn achtertuin af te graven en vervolgens helemaal “nieuw” op te leveren conform mijn idee met een strak uiterlijk naast de drie boompjes die ik wilde behouden. Prachtige bestrating met mooie grote tegels, plantenbakken van wallblocks, nieuwe grond en in-lite verlichting met spots! Echt een aanrader…

Taco Oussoren
Amersfoort

Na de voortuin nu ook de achtertuin helemaal door van Engelenhoven laten bestraten. Zeer strak uitgevoerd en heel erg mooi geworden. Hard gewerkt, waardoor de overlast voor de buurt tot een minimum is gebleven. Top werk weer!

Sjoerd
Amersfoort

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de vakkundigheid van dit bedrijf. Nu was de voortuin aan de beurt. Goede en heldere afspraken, meedenken met wat je wilt, strakke afwerking en goede adviezen. Dat is dagelijks genieten van dit fantastische resultaat.

Patricia
Amersfoort

Na de eerste zomer in onze nieuwe tuin hadden we een paar kleine aanpassingen in gedachten; het terras iets verkleinen voor een grotere border en de realisatie van een extra bordervakje. Dit was geen enkel probleem bij Van Engelenhoven. Het was super snel gerealiseerd, de oude materialen en zand werd netjes afgevoerd, ruim voldoende aarde voor de borders geleverd en als kers op de taart werd het terras nog netjes schoon gemaakt met water. Zeer aan te raden, ook voor de kleinere klussen!

Stefan en Geanne
Nijkerkerveen

Puike afhandeling! Een klein probleempje werd prima afgehandeld!!

Bohte
Amersfoort

Wij zijn zeer tevreden over de aanleg van onze tuin.
De bestrating ligt er strak in en ook de rest ziet er prima uit.
Communicatie is goed en alles gedaan zoals afgesproken, voor een nette prijs.
Vriendelijke en nette mensen.
Aanrader!

Arjan en Joke
Amersfoort

Na vergelijken bij Van Engelenhoven uitgekomen. Top werk geleverd. Bestrating ligt er strak in, goed afgewerkt. We zijn erg blij met het resultaat!

Dion
Amersfoort

Top bedrijf, ze weten van aanpakken en doorpakken. Zowel de voor- als achtertuin leeg gehaald en opnieuw bestraat. Ze denken met je mee en hebben super werk verricht. Zonder erover te hoeven nadenken zou ik ze voor een volgende klus weer vragen. Echte aanrader!

Cindy Scheffer
Amersfoort

Super geregeld, werken keurig en geven goed advies. Kortom: een aanrader!!

Bas Bor
Hoevelaken

Van de week ook het tweede deel van de schutting laten plaatsen. Wederom vakwerk oftewel werk weer prima uitgevoerd. Waarvoor onze dank!

Fam. Vreeswijk
Leusden

Meer dan tevreden met het eerste gedeelte van onze nieuwe schutting. Zodoende direct een nieuwe offerte aangevraagd voor het tweede deel en direct geaccepteerd. Het werk wordt op een rustige gedegen en professionele wijze uitgevoerd. Kortom dit bedrijf is een aanrader voor iedereen!

Fam. Vreeswijk
Leusden

Zeer tevreden met mijn nieuwe bestrating. Ging om ongeveer 33m2. Eerst vergeleken en uiteindelijk bij dit bedrijf uitgekomen. Aangegeven hoe en wat ik graag wou en snel een afspraak laten maken. Kan dit bedrijf zeker aanraden en zou de volgende keer weer bij ze aankloppen.

J.A Riemersma
Amersfoort

Wij zijn heel erg blij met de uitgevoerde werkzaamheden (kunstgras aangelegd, nieuwe tegels, grintgoot en een muurtje gebouwd). Super snel, netjes en ook nog alles netjes opgeruimd bij vertrek. De tuin ziet er top uit. Ook de communicatie en administratieve afhandeling is goed. Wij zullen zeker onze volgende klussen door Van Engelenhoven laten uitvoeren!

Silvie
Amersfoort

Meer dan tevreden met onze nieuwe voortuin. Het bedrijf is zeker een aanrader. Betrouwbaar en alles netjes naar onze wensen uitgevoerd. Toppers!!

Liesbeth van de Bunt
Hoogland

Wij zijn heel blij met de nieuwe schutting en de nieuwe poort. Ziet er strak uit en oogt duurzaam.
Dank jullie wel voor de goede communicatie.

Hans Dekker
Amersfoort

De schutting staat er mooi in, TOP geregeld!

A. Roeterdink
Achterveld

Uiterst correcte service met kwalitatief goede producten. Goed bereikbaar en strikte opvolging. Na stormschade een nieuwe schutting laten plaatsen welke binnen 1 dag vakbekwaam is geplaatst. Communicatie vooraf, tijdens de werkzaamheden en de administratieve afhandeling is dik in orde. Een flink verschil met veel andere bedrijven.

René Vermeij
Amersfoort Nieuwland

Wat een professionele en snelle service bieden jullie. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met onze nieuwe schutting!

Familie Minnee
Amersfoort

Van Engelenhoven Bestrating heeft bij ons de tuin gedaan met Schellevis Oud Hollandse tegels 80 x 80.
Dit is naar volledige tevredenheid uitgevoerd, ook zaken welke wij niet voorzien hadden en tussendoor nog even gedaan wouden hebben, zijn professioneel opgepakt. Het zijn super harde werkers, welke keurig werk leveren, ook de nazorg en het opruimen wordt keurig gedaan. Ik zou ze van harte nogmaals aanbevelen !!! Top werk !!! Nogmaals bedankt.

Johan van Hensbergen
Amersfoort Vathorst

We zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Er ligt er nu een mooie tegelvloer in de voortuin.
Maar ook de plezierige manier waarop Elise snel en efficiënt de offerte’s heeft gemaakt en de bereidheid mee te denken, waarderen we zeer.
Ook de mannen die zelfs in de regen nog doorgingen waren zeer correct en vriendelijk (ja, zelfs in de regen).
De klus is netjes achtergelaten, alles is keurig opgeruimd.
Wij zijn een blije klant van ” van Engelenhoven”.

Gerard en Nel van Dijk
Amersfoort

Een vakman, die er door het plaatsen van een lijngoot in de tuin ervoor gezorgd heeft dat het regenwater adequaat wordt afgevoerd en niet in de schuur terecht komt. Het straatwerk heeft hij hierbij netjes aangepast. Laat het maar regenen. Mijn fietsen blijven droog.

Gerrit Philip
Amersfoort

In 2 dagen een modderpoel tot een mooie oprit & aangeharkte voortuin gemaakt. Prima en heldere communicatie!

Sjoerd
Amersfoort

Wat een mooie voortuin heb ik gekregen. Ik had zelf de tekening gemaakt en die werd direct begrepen en perfect uitgevoerd. Snel en netjes gewerkt, meegedacht. Een aanrader! Heel veel dank.

Ridderbos
Leusden

Bij ons hebben ze nieuwe beschoeiing geplaatst en daar zijn wij erg tevreden mee. Ze hebben hard doorgewerkt en kwamen het ook nog op een andere dag afmaken omdat het niet allemaal gelukt was in een dag. Daarnaast altijd snel antwoord via de mail wat ook erg prettig is.

Visser
Soest

Afgelopen jaar heeft van Engelenhoven bestrating mijn achtertuin aangelegd. Het team levert uitstekend werk: Elise is helder in de communicatie, Reijnold en zijn collega werken snel maar heel secuur en ook de “nazorg” is prima geregeld. Echt een aanrader!

Christine
Amersfoort

Vakmannen, die weten waar ze mee bezig zijn! Uitstekend werk geleverd conform afspraken. Aanrader!

Fabian
Amersfoort

Prima werk, zeer tevreden.

Slotboom
Amersfoort

Reijnold en een medewerker hebben hard en netjes gewerkt, keurig de oprit bestraat conform de vooraf gemaakte afspraken. Elise heeft tijdens het offerteproces snel en adequaat gehandeld. Ik ben erg tevreden over het resultaat!

Jop Seegers
Hooglanderveen

Reijnold en Hans werken allebei erg hard, zijn prettig in de omgang en geven goede adviezen. Ze hebben een schitterende voor- en achtertuin aangelegd en we zijn er heel blij mee. Voor een volgende tuinopdracht weten we jullie te vinden!

Arnoud Gijsen
Nijkerkerveen

Na een heldere advies- en inmeetafspraak heeft Van Engelenhoven een mooie hout-beton schutting bij ons aangelegd. Keurig opgeleverd en de boel netjes achtergelaten. Zou Van Engelenhoven zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden!

Jantine en Arne
Amersfoort

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe voortuin. De bestrating ligt er keurig netjes in. We werden goed geadviseerd. We werden van te voren netjes geïnformeerd over wanneer de werkzaamheden zouden worden uitgevoerd. De mannen werkten snel en goed en lieten alles keurig opgeruimd achter. Bedankt!

Marieke Filon
Amersfoort

Super tevreden met het werk die de heren geleverd hebben. 2 dagen eerder gestart dan gepland. Mooi meegenomen want nog voor het weekend kunnen wij al van de tuin genieten.

Daggett Vrede

Reijnold en Hans hebben in 3 dagen tijd de voor- en achtertuin van nieuwe bestrating voorzien en heel veel oude troep afgevoerd. Het werk is heel netjes en volgens planning verlopen. En ook de aanvullende wensen zijn door Reijnold en Hans -mooier dan afgesproken! – gerealiseerd. De mannen denken mee, komen met oplossingen en herstellen zaken die je bij nader inzien toch liever ander had gehad. Een team dat je zonder twijfels een dag alleen laat met je huis en tuin. Ik kan ze iedereen aanraden!

Erik Wielink

Vakmannen, en alles netjes op tijd en altijd goed bereikbaar per mail of mobiel, gewoon een top bedrijf!

Guido
Amersfoort

Het bouwen van een bak van muurelementen is zeer goed gedaan en kon ook supersnel ingepland worden.

S Bron

Nu ruim een half jaar al aan het genieten van onze achtertuin. Van een erg lelijke tuin naar een bijzonder mooie. De voortuin staat voor dit jaar op planning. Kijken of je daar ook een mooi pronkstukje van kunt maken.

Ronald en Simone
Amersfoort

Zeer tevreden over VanEngelenhoven! Reijnold, Hans en Elise zijn een geweldig team. Goed advies, vakmanschap en doen wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt en de planten en materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn het keiharde werkers die voor het beste resultaat gaan. Top!

Djuro

Bestrating van het hofje bij ons huis en 3 buren opnieuw gelegd .Duidelijke offerte en keurig en vakkundig werk geleverd in goed overleg. Ook de inrit bij twee garages snel en vakkundig aangepast door de 2 harde werkers. Ziet er allemaal weer prima uit.

Piet Kamman

Prima werk geleverd.

Mevr. Van der Putten

Zeer tevreden over het eindresultaat, er wordt netjes en hard gewerkt.
Ze ruimen alles op, niks laten ze achter liggen, zelfs de gezamenlijke poort vegen ze nog schoon.
Mijn complimenten voor het team en ik zou in ieder geval bij vrienden en kennissen aanbevelen.
Jolanda en Sonja.

Jolanda Bransen

Na een heldere intake zijn zowel onze voor- als achtertuin volledig opnieuw aangelegd. Op hun advies is de oprit vervangen door klinkers en is de achtertuin volledig gestript i.v.m. het plaatsen van een tuinhuis inclusief glazen schuifpui. De voortuin is fantastisch opgeleverd en tevens vakkundig voorzien van afwatersysteem met verzonken goten. De achtertuin is volledig gestript, super fijn dat alles wordt afgevoerd. De nieuwe bestrating inclusief verzonken goten en gevoegde tegels (nooit meer gras of mos tussen de tegels!) is werkelijk een plaatje. Zo kon het tuinhuis moeiteloos worden geplaatst. Nawerk aan de goten voor het tuinhuis was snel geregeld en ziet er ook al zo netjes uit. Wat een harde werkers, super beleefd, tot in de puntjes verzorgd werk, echte vakmensen! Verwacht nog veel aanvragen uit ons hofje en vathorst en gun het deze mannen (en sterke vrouw op de achtergrond) in ieder geval van harte! Fotos’s worden nog geplaatst door Van Engelhoven.

Fam Van der Vegt
Amersfoort/Vathorst

Ons terras van ongeveer 70 m2 is door vakmensen strak aangelegd en op tijd opgeleverd. Uitstekend resultaat en wij bevelen van Engelenhoven van harte aan.

Stephanie en Hans

In anderhalve dag nieuwe bestrating in de achtertuin. Er werd hard en vakkundig gewerkt. Wij zijn heel blij met het resultaat. Prima adres!

Plonie en Bram

Erg tevreden! Wij wilden onze tuin low budget heraanleggen en zoveel mogelijk materiaal hergebruiken. Dat is gelukt en t ziet er strak uit! Precies zoals we t in ons hoofd hadden. Nuttig advies erbij en in twee dagen klaar. Wij zijn blij! Bedankt ????

René & Sabine

Van Engelenhoven heeft prima werk geleverd bij het aanpakken van onze achtertuin: goed advies en prettige communicatie, hard en netjes gewerkt, flexibel en bereid om mee te denken. En niet te vergeten een mooi eindresultaat!

Joost de Graaff

wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk door de mannen (en vrouw) van Van Engelenhoven t.w. goede en deskundige adviezen met goed vakmanschap en apparatuur en efficiënt uitgevoerd. Een adres waard om aan te bevelen. Wij wensen hen veel succes.

fam.van der geest

Lijkt je tuin op Zandvoort aan de Eem? Bel de mannen van Van Engelenhoven! Wij zijn gegaan voor model schoolplein maar dat mag de pret niet drukken: superstrak gelegd en dat kun je niet van elk hoveniersbedrijf zeggen. Ze waren stipt op tijd. Werken de hele dag op een kop koffie en een gevulde koek. En geven ook bij je aan wanneer ze denken dat jouw idee misschien toch nog beter kan.
Hebben al in onze nieuwe loungeset gezeten en overzien ons nieuwe gebiedsdeel. Zeker meenemen als je offertes opvraagt.

Peter en Denise

Vlotte communicatie en een bezoek vooraf aan de werkzaamheden was snel geregeld. Hans en Reijnold waren beide dagen netjes op de afgesproken tijd aanwezig en zijn harde werkers. Oude schutting verwijderd en afgevoerd en de nieuwe schutting vakkundig, met wat behulp van de nodige meetapparatuur, geplaatst. Alleen al door de nieuwe schutting lijkt het een compleet andere tuin. Hier kunnen we weer lang mee vooruit!

Jan-Kees
Amersfoort

Geweldig werk geleverd! Snel, vakkundig en keurig afgerond.

Bert Hooglanderveen

Fam. Bijkerk Hooglanderveen
Van Engelenhoven heeft onze achtertuin vakkundig en vlot een metamorfose gegeven. Harde werkers, komen op tijd en letten echt op detail.
Mocht u ze willen inschakelen maar zijn op dat moment te druk, dan is het wachten dat zeker waard! Mannen, wat zijn wij blij met het eindresultaat. Bedankt!

fam. Bijkerk

Van Engelenhoven heeft onze achtertuin op professionele manier gerenoveerd. De werkzaamheden bestonden uit het opnieuw bestraten van de tuin en het vernieuwen van het gazon. We zijn blij met het resultaat!

Bakker

erg servicegericht, snelle reactie en plezierige samenwerking

Spaar met de Zon

Top service!!!!
Vanmiddag zijn de mannen nog even langs geweest met een goede service! Een schutting die 1,5 jaar geleden gezet is en waarvan de poort niet meer lekker sloot vanwege werking van het hout hebben ze weer gemaakt. Dank daarvoor!
En nog steeds heel blij met de goede aanleg en bestrating van onze achtertuin. De kids maken dagelijks gebruik van de schommel die jullie gelijk ingegraven hebben – top! Goed weekend!

Marieke v leeuwen

In 2015 terras aangelegd (tegels), oprit garage met gebakken klinkers en metselwerk wanden en trappen in de achtertuin. Harde werkers die afspraken nakomen en instaan voor een goed eindresultaat. Bij een volgende klus zullen we ze zeker weer vragen.

Fam. Jongebloed

Mijn voor- en achtertuin waren de afgelopen jaren flink verwilderd geraakt en mijn planten waren haast niet meer te zien tussen het onkruid door. Zelf zag ik het niet meer zitten om er iets moois van te maken en daarom heb ik Reijnold ingeschakeld. Hij en zijn collega hebben de hele tuin leeggehaald, afgegraven en gevuld met goede grond. Er is nieuwe bestrating aangelegd en Reijnold heeft geduldig met me meegedacht wat de mooiste plekken waren om borders aan te leggen. Het nieuwe tuinhek+schutting aan de achterkant en de nieuwe buxushaag aan de voorkant maakten het geheel af. Ze hebben een kleine week keihard gewerkt met groot perfectionisme en het resultaat is er zeker naar. Ik heb nu een prachtige tuin waarvan ik weer heerlijk kan genieten. Mannen, super bedankt!

Tamara Robbers

Wij wilden onze oude terras verwijderen en een nieuw terras laten leggen. Alles is eerst keurig opgemeten en doorgesproken. Daarna volgde een heldere offerte met een goede prijs. Het zat een beetje tegen met de regen, maar de mannen lieten zich niet uit het veld slaan. En een paar dagen later hadden we een keurig terras!

Kees van Wee

Reijnold heeft de voortuin opnieuw bestraat en daarnaast ook de achtertuin (naar ons eigen ontwerp) ingericht met leibomen en hier nieuwe bestrating aangelegd .
Over het resultaat zijn wij erg tevreden. Mooi werk geleverd! De tuin ligt er weer prachtig bij.
Reijnold is deskundig en denkt mee met de klant. Goede bereikbaarheid, snelle respons op e-mails.
Ze houden zich aan hun afspraken, werken netjes.

Zou zeker een offerte bij ze aanvragen.

Jelke

Na een zoektocht op internet heb ik voor de verbreding van onze oprit en de afwatering (hydroblob) van onze garage Van Engelenhoven gevraagd om een offerte. Van Engelenhoven bracht snel en stipt een bezoek aan ons en kwam de week erna met een heldere offerte, waarin alle details waren meegenomen die we hebben besproken. De klus is twee weken later op één dag geklaard door twee hard werkende, beleefde heren die nog goed wisten wat onze wensen waren. Erg goed resultaat. Kortom: ik zou bij een volgende klus weer Van Engelenhoven vragen, en ik heb ze ook aangeraden aan mijn schoonouders (die ik graag mag ????

Arnoud

Wij hebben Reijnold ingeschakeld voor een aantal werkzaamheden in de tuin. Over het resultaat zijn wij erg tevreden. Reijnold is deskundig en denkt mee met de klant. Bovendien is hij goed bereikbaar in het geval van vragen en / of opmerkingen.

Gert-Jan

Wij zijn erg blij met onze voortuin! Reijnold en zijn collega hebben onze voortuin opnieuw bestraat naar ons ontwerp. Ze zijn betrouwbaar, houden zich aan hun afspraken, werken netjes en ruimen alles na de werkzaamheden weer netjes op. Mannen bedankt!

Danielle

Onze voor- en achtertuin naar ons eigen ontwerp laten aanleggen en naar onze volledige tevredenheid. Reijnold heeft zelf in overleg met ons een waterpartij ontworpen en aangelegd met aan twee zijden een waterval het ziet er prachtig uit. Voor al het constante meedenken en overleg en de perfectionistische uitvoering zijn boven onze verwachting. Een aanrader voor iedereen die een mooie tuin wil laten aanleggen tegen een redelijke prijs. Mannen bedankt.

André en Inge Krullaars

Wat ziet de voortuin er geweldig MOOI uit!!!!!!!
U heeft uw woord gehouden en het zeer goed en netjes afgeleverd.
Ik ben u hier zeer dankbaar voor.
Mocht ik in de toekomst de achtertuin willen laten veranderen, zal ik zeker aan u denken.

Joke Zuidema
Leusden

De mannen van Van Engelenhoven Bestrating kunnen wij omschrijven als ‘kundig, vriendelijk, harde werkers en betrouwbaar’. Ze hebben bij ons een schutting geplaatst die aan een aantal afwijkende eisen moest voldoen. Ze hebben meegedacht en ons deskundige suggesties gegeven. Ze waren flexibel als wij het plan wilden wijzigen en het resultaat is een prachtige degelijke schutting waarover we veel positieve reacties krijgen. De communicatie verliep vlot en prettig en de volgende tuinklus wordt wederom door hen uitgevoerd.

Mirjam
Amersfoort

..immers, een impressie zegt meer als duizend woorden…

Willem Broere

Onze tuin is erg mooi geworden. Reijnold en zijn collega hebben dit erg goed voor elkaar gekregen, ondanks de problemen met de eerder geleverde tegels waar stukjes van af waren. Maar toen wij op aanraden van Reijnold andere tegels hadden uitgezocht, hebben zij het erg mooi en professioneel afgerond.
Ook eventuele problemen die zij tegen kwamen (pvc-buis waar een gat in zat, hebben zij vernieuwd), hebben zij snel en vakkundig opgelost.
Al met al erg tevreden nieuwe huizenbezitters! Laat het voorjaar en de zomer maar komen!

Jos en Sabrina

We doen al ruim zes jaar zaken met Reijnold. Je voelt je bij hem klant en geen nummer. Zowel voor-, zij als achtertuin zijn door Reijnold en zijn medewerkers aangelegd. Alles zeer professioneel en naar volle tevredenheid. Geen makkelijke klus aangezien onze tuin aan het water grenst en hoogteverschillen kent. Graafwerkzaamheden, plaatsing van damwanden, schuttingen, bouwen van trappen, beplanting en verlichting zijn allemaal zaken waarvoor je bij van Engelenhoven prima terecht kunt. Echte aanrader. Top.

Edwin Mentink

Kwaliteit en snelheid voor een goed prijs! Zowel achter- als voortuin zijn perfect aangelegd!

Fam. R.T. van der Meer

Na de nieuwe woning betrokken te hebben is Reijnold en collega aan de slag gegaan om de verwilderde tuin te ontdoen van alles wat in de tuin stond. Leidraad was de duidelijke offerte en vakmanschap van beide mannen. Het uiteindelijk resultaat mag er zijn: 2 terrassen, de tuin ommuurd met een goede schutting en nu mooi verlicht door de aangelegde verlichting. Conclusie: zeer tevreden klant.

Johannes Zielhorst
Amersfoort

Van harte aanbevolen!
Harde werkers die in korte tijd een keurig stukje werk afleveren. En alles is bespreekbaar.

Fam. J. van der Meer
Hoevelaken

Prima werk geleverd! Een mooie nieuwe voortuin waar nu ook de auto op kan staan.

Gea Hoogland

1e klas vakwerk! Hartelijk dank voor de inrichting en bestrating van ons terras.

John Kopp

Eind vorig jaar de achtertuin naar alle tevredenheid door Reijnold en collega laten aanleggen. Dit jaar twee maal een probleem gehad met een lamp en na een mail te hebben gestuurd werden de problemen snel verholpen. Dus ook de service na afronding van opdracht is perfect geregeld.

Ronald Lijklema

Het was een hele prettige verrassing dat bij thuiskomst na de vakantie de tuin al helemaal klaar was. Het ziet er heel mooi en erg netjes uit! Bedankt.

Joost en Coby
Amersfoort

Het is al weer even geleden, maar Reijnold heeft in onze achtertuin een prachtig terras aangelegd. De werkwijze is zeer professioneel en er word precies gewerkt. Ik raad iedereen aan om dit bedrijf altijd een offerte te laten doen!!

Jolanda van den Brink

In onze tuin zijn nieuwe tegels gelegd en twee pergola’s gemaakt door Reijnold en medewerker. Dit is vakkundig en in goed overleg uitgevoerd. We zijn heel tevreden!

Gerrit & Didy

Onze achtertuin is weer opgeknapt. de tegels liggen er weer mooi bij. wij zijn erg tevreden en de jongens hebben keurig werk afgeleverd. het bedrijf is een aanrader.

Jan & Nel

Tuin voor en achter helemaal door de firma van Engelenhoven laten aanleggen. Reijnold dacht helemaal met je mee . Bedrijf is zeker aan te raden.

Evert & Carla

We hebben onze voor- en achtertuin door Reijnold onder handen laten nemen. Afgraven, bestraten, graszoden leggen en borders maken. Netjes en snel gewerkt tegen een goede prijs. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Eelke & Simone

Onze achtertuin is helemaal opgeknapt dankzij Reijnold. Klasse werk en helemaal tevreden over de afwerking. Manier van werken was professioneel, duidelijke afspraken die allemaal zijn nagekomen. Geen overlast tijdens werkzaamheden, er werd efficiënt en in alle rust doorgewerkt.

Jos
Amersfoort

Van Engelenhoven Bestrating heeft onze tuin weer helemaal opgeknapt! De graszoden ligger er strak in, de bloembakken zijn helemaal naar onze wens en voor de bestrating hebben we goed advies gekregen, zodat alles in onze tuin is zoals wij het voor ogen hadden. Bedankt!

Dirk en Sophie
Hoogland

Harde werkers, dus snel klaar! En komen afspraken na, zonder verrassingen! Fijne lui om mee te werken.

Duchateau

De mannen van Van Engelenhoven Bestrating hebben keurig, professioneel en snel onze voortuin een metamorfose gegeven. De gehele uitstraling van ons huis is aanzienlijk verbeterd. Al een aantal complimentjes gekregen! Goed advies, aardige gasten. Aanrader!!

Simon
Amersfoort

Snelle reactie op mijn vraag. Een duidelijke offerte met corresponderende rekening. De bestrating ziet er heel goed uit. Ook een goed advies gekregen over de soort en kleur stenen. Ik ben erg tevreden en kan Reijnold van harte aanbevelen.

Kitty
Amersfoort

Een duidelijke en gespecificeerde offerte, een correcte totaalprijs en een nette afwerking. Ons terras ziet er nu perfect uit. Een stratenmaker die doet wat je vraagt. een snelle uitvoering, van harte aanbevolen!

Nico
Amersfoort

Tijdens mijn vakantie is de achtertuin van 10×5 meter onderhanden genomen. Alles eruit (gras, boomstronken, grindtegels, keitjes, veel aarde) en daarna een mooi terras en klinkers erin. Is netjes en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Hans
Amersfoort

In twee dagen tijd heeft onze voortuin een complete metamorfose ondergaan. Er is snel en vakkundig werk verricht door Reijnold en Jan. Positieve reacties uit de buurt en nauwelijks overlast. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Nico en Margot
Amersfoort

Goed gevoel aan overgehouden.
Reacties uit de buurt:
Wat ziet het er mooi uit. Wat ging dat snel. Nauwelijks (geluids) overlast voor de buren.
Kortom een zeer goede keus.

Atty en Ger
Hoogland

Onder tropische temperaturen hebben Reijnold en Jan de afgelopen week fantastisch werk geleverd. Na onze achtertuin ontdaan te hebben van de al jaren liggende “waaltjes”, werd zand bijgebracht en na het goed trillen werd onze tuin prima afwaterend uitgezet. Hierna legden ze de nieuwe tegels en plaatsten ze de wallblocks. Precies volgens onze wens ontstond er een strakke achtertuin met 2 verhoogde symetrische plantvakken. Daardoor wordt het voor ons ouderen makkelijker werken en hopen we nog jaren van onze tuin te genieten. Hartelijk dank voor de keurige oplevering.

Betsy & Gerard
Leusden

Reijnold en Jan hebben een mooie klus geklaard in onze achtertuin in Soest. Oude terrassen weggehaald, alles afgevoerd en daarna alles weer met nieuwe ´oude´ stenen gelegd. Erg strak geworden. Keurige gasten die je prima aan je klus kan hebben. Dank voor de nette oplevering.

Geert
Soest

Ons bestratingsplan is zeer goed uitgevoerd. Bovendien is er goed meegedacht over versterking van het ontwerp met veel kennis van zaken. Kortom, we zijn blij dat we voor Van Engelenhoven Bestrating hebben gekozen.

Irene en Bert Hoevelaken

Onze voortuin is vakkundig bestraat, we zijn heel tevreden!

Wim en Shira
Amersfoort

wij zijn super tevreden. de stoep is heel mooi geworden en nu maar wachten op een mooie zomer!!!

Derk en Jeanne
Amersfoort

Wat zijn wij blij dat wij Reijnold onze tuin hebben laten doen. Toen hij voor het eerst kwam, keurig op tijd, dachten wij wel, hé, die is best jong. Maar in het gesprek wisten wij wel direct dat hij verstand van zaken heeft. Prima meegedacht met de details. Het werk zelf is zeer goed uitgevoerd, zeer netjes en echt helemaal zoals wij het wilden. Ik zou er bijna weer voor verhuizen, zodat ik Reijnold nogmaals mijn tuin kan laten aanleggen. GEWELDIG, met hoofdletters!

Marco & Sylvia Hooglanderveen

Zowel de voor- als de achtertuin zijn prima aangelegd. Ziet er erg mooi en strak uit en voldoen aan onze verwachtingen. We bevelen van Engelenhoven van harte aan!

Jager
Amersfoort

Heren, jullie hebben erg mooi werk geleverd. Alles ligt er strak in. Communicatie en service ook helemaal top. Wij genieten u al van onze nieuwe tuin!

Mark & Daniëlle
Amersfoort

Onze tuin is geheel onze verwachtingen geworden en wij bevelen u van Engelenhoven bestratingen van harte aan!

J Slotboom

Eindelijk kunnen we genieten van onze tuin en terras. We vinden dat jullie professioneel te werk zijn gegaan.

Robbert en Mieke
Amersfoort

Dit zijn echt vakmensen. Bij mij hebben ze alles na mijn zin gemaakt.

Jan Leusden

Complimenten. Onze tuin heeft een een complete metamorfose ondergaan. We zijn er blij mee!

Krista en Jelle

Heel mooi werk geleverd. In alle opzichten naar onze zin. Je had ook nog een aantal leuke tips. Bedankt!!

A. Brokking
Hoevelaken

Enorm veel lovende reacties over de aanleg van de tuin evenals over de aangelegde verlichting. Uiteraard zijn wij eveneens erg content.

J. van den Berg
Veenendaal

Wij zijn echt super tevreden met onze tuin. Zeer professioneel aangelegd en goed meegedacht en meegegaan in onze wensen. Ook na bijna 2 jaar ligt alles er nog perfect bij. TOP!

Edwin en Marloes

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het aanleggen van mijn tuin. Het is gewoonweg een pronkstuk geworden. Dit had ik veel eerder moeten doen en zeker door jullie.

Jos vd Heuvel
Amersfoort

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp