Professionele hovenier in Amersfoort nodig?

Beschikt u over een tuin bij uw woning, appartement of bungalow? Wat een geluk! Hoe groot of klein uw tuin ook is, het is fijn om een buitenruimte te hebben. Dat betekent echter wel dat de tuin ook regelmatig onderhouden moet worden. Snoeien, maaien, aanplanten, bemesten… Wie daar geen verstand van of tijd voor heeft, kan beter een hovenier inschakelen. Hovenier van Engelenhoven helpt u graag op weg. Woont u in Amersfoort of omgeving neem dan direct contact op.

Wat doet Van Engelenhoven Bestrating?

Van Engelenhoven Bestrating is een professionele hovenier voor Amersfoort en omgeving. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn als het om uw tuin of gazon gaat. Dit betreft niet alleen tuinonderhoud, maar ook het ontwerpen of aanleggen van een nieuwe tuin. Denk hierbij aan grondwerk en bestrating, maar ook de aanleg van een vijver of een terras. Uw tuin verdient professionele aandacht, want het is een belangrijk onderdeel van uw woonplezier.

Van Engelenhoven Bestrating, uw hovenier uit Amersfoort

Tuinonderhoud door uw hovenier

Woont u in de regio Amersfoort? Schakel dan onze hovenier in voor het wekelijks, maandelijks of jaarlijks onderhoud van uw tuin of gazon. Wij hebben de juiste kennis in huis voor het vervangen van beplanting, wieden van onkruid, schoonmaken van terrassen en het bemesten van de grond. Door de werkzaamheden uit te besteden aan een hovenier in Amersfoort bespaart u uzelf tijd maar ook een fysieke belasting, want tuinonderhoud is vaak zwaar werk. Bovendien zorgen wij ervoor dat het tuinafval wordt verwijderd en dat het juiste gereedschap voor handen is. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin.

Opties voor tuinaanleg

Tuinaanleg is een breed begrip. Heeft u een nieuwe woning gekocht en ligt de grond achter het huis braak? Of is het tijd voor een geheel nieuwe indeling van de bestaande tuin? Wat uw wens ook is, onze hovenier uit Amersfoort staat voor u klaar. Wij verzorgen het grondwerk door middel van een elektrische kruiwagen en leveren schoon zand of grind voor het nieuwe terras, de bestrating of gazon. Ook kunnen wij in samenwerking met lokale kwekerijen een prachtige beplanting voor uw tuin verzorgen, evenals een strook (kunst)gras. Zelfs voor een vijver, schutting, tuinhuis of de aanleg van elektra kunt u onze hovenier uit Amersfoort raadplegen.

Van meet af aan: tuinontwerp door de hovenier

Het is tijd voor een nieuwe indeling van uw tuin, maar u vindt het lastig om de mogelijkheden van de ruimte in te schatten. Vraag dan de hovenier van Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort om advies. Wij verzorgen drie soorten ontwerpen voor uw tuin of gazon:

Voor ieder van deze ontwerpen komen we bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we uw wensen en nemen de afmetingen van de tuin op. Natuurlijk geeft de hovenier u ook advies. Bent u benieuwd naar het ontwerp voor uw tuin? Neem even contact met ons op.