Tuinaanleg Hooglanderveen

Deze tuin hebben we naar aanleiding van een ontwerp aangelegd. We hebben rondom het huis langwerpige betontegels gelegd. Op de terrassen en als staptegels hebben we gekozen voor keramische tegels. Verder hebben we verschillende paden aangelegd met split op splitplaten en een hardhouten vlonder als extra terras. We hebben daarnaast ook de beplanting mogen verzorgen, waarbij er bomen zijn gepoot en graszoden gelegd. Voor de finishing touch hebben we de tuin voorzien van In-Lite verlichting.


Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp