Nieuws

Kom langs in onze showroom!

whatsapp image 2021 05 10 at 12.57.54

Kom ook langs in onze showroom in Nijkerkerveen!

In Nijkerkerveen hebben we diverse soorten tegels, stenen en klinkers in showrekken staan om te bekijken. Ook hebben we een assortiment aan schuttingmaterialen en composieten dekdelen/vlonders. We hebben betontegels in verschillende prijsklassen, maar ook een ruim assortiment aan keramische tegels. We hebben kleinere stenen in verschillende maten in betonuitvoering, maar ook gebakken walen en dikformaten. Voor ieder wat wils. Ook voor muurblokjes en verlichting van in-lite bent u bij ons aan het goede adres.

Kom dus op afspraak langs op onze locatie in Nijkerkerveen (gemakkelijk vanuit Amersfoort, Hoevelaken en Nijkerk te bereiken) om iets moois uit te zoeken voor in de tuin!

Het adres is Van Dijkhuizenstraat 78, 3864 DW Nijkerkerveen. Afspraak kan gemaakt worden door te bellen naar 033-7370334 of te mailen naar info@vanengelenhovenbestrating.nl


Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp