Een hoveniersbedrijf uit Amersfoort inschakelen? Bel Van Engelenhoven!

U bent een geluksvogel met een eigen tuin. Heeft u uw favoriete bloemen of planten staan, of een prachtig loungeterras? U geniet volop van uw tuin, maar het tuinonderhoud schiet er soms bij in. Geef ons hoveniersbedrijf in Amersfoort dan een belletje. Wij onderhouden uw tuin en maken deze seizoensklaar. Snoeien, maaien, bemesten en kappen: ons hoveniersbedrijf doet het allemaal voor u.

Vakkennis van een hovenier

Als hoveniersbedrijf uit Amersfoort hebben wij alle kennis in huis van flora en fauna. Daarom weten wij precies welke voeding, hoogte, leefomgeving en mest geschikt zijn voor de beplanting van uw tuin. Ons hoveniersbedrijf informeert u of u de juiste grondsoort gebruikt en of er manieren zijn waarop u uw tuin kunt verduurzamen. U wilt toch ook zo lang mogelijk plezier hebben van uw buitenruimte?

Tuinonderhoud door het hoveniersbedrijf

Het onderhouden van uw tuin is niet alleen tijdrovend maar vaak ook fysiek zwaar. Sommige mensen zien het als een hobby of uitlaatklep, maar lang niet iedereen denkt er zo over. U ook niet? Laat het tuinonderhoud dan doen door ons hoveniersbedrijf uit Amersfoort. Wij werken snel, praktisch en beschikken over de juiste apparatuur en machines om het beste uit uw tuin te halen. Uiteraard ruimen wij ook het tuinafval op. U kunt bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten voor een bepaalde periode, zoals het voor- of najaar, of een maandelijks abonnement. Ons hoveniersbedrijf komt dan regelmatig langs voor het onderhoud van uw tuin. Ideaal!

whatsapp image 2022 09 12 at 10.11.59 2

Van meet af aan: tuinaanleg

Tuinaanleg is een breed begrip. Heeft u een nieuwe woning gekocht en ligt de grond achter het huis braak? Of is het tijd voor een geheel nieuwe indeling van de bestaande tuin? Wat uw wens ook is, onze hovenier uit Amersfoort staat voor u klaar. Wij verzorgen het grondwerk door middel van een elektrische kruiwagen en leveren schoon zand of grind voor het nieuwe terras, de bestrating of gazon. Ook kunnen wij in samenwerking met lokale kwekerijen een prachtige beplanting voor uw tuin verzorgen, evenals een strook (kunst)gras. Zelfs voor een vijver, schutting, tuinhuis of de aanleg van elektra kunt u onze hovenier uit Amersfoort raadplegen.

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp