Op zoek naar een tuinman in Amersfoort?

Bent u op zoek naar een tuinman in Amersfoort voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan zit u goed bij Van Engelenhoven Bestrating. Dankzij de jarenlange ervaring van dit erkende hoveniersbedrijf, weet u zeker dat u na afloop tevreden bent.

Tuinontwerp

Een tuin ontwerpen; het is een vak apart. Veel mensen denken het wel zelf te kunnen, maar in de praktijk blijkt dat hier vaak geen rekening wordt gehouden met essentiële zaken. Denk aan verlichting in de tuin, het plaatsen van de planten, bomen en bloemen in de tuin en de stand van de zon. Dankzij de jarenlange ervaring van onze tuinman in Amersfoort kunt u er zeker van zijn dat uw tuinontwerp volgens al deze richtlijnen wordt gemaakt.

Tuinman in Amersfoort nodig? Wij helpen graag!

Tuinaanleg

Afgraven, sjouwen met zware tegels, (kunst)gras plaatsen, de verlichting aanleggen en de bloemen, planten en bomen plaatsen. Er komt bij het aanleggen van een tuin veel meer kijken dan ‘slechts’ de tuin aanleggen. Professioneel advies en ervaren hulp is hierbij geen overbodige luxe. Deze tuinman in Amersfoort is in te huren voor het gehele proces. Van ontwerp tot het aanleggen van de tuin.

Onderhoud door tuinman in Amersfoort

En dan is het zover; de tuin ligt precies zoals u in gedachten had. Maar het onderhoud? Dat schiet er toch een beetje bij in. Logisch. Veel mensen vinden het wel leuk om in de tuin te werken, maar vooral als ontspanning en als de zon schijnt. Het uitgroeiende onkruid en de vieze tegels, op een gegeven moment wordt het voor veel mensen een doorn in het oog. Dit voorkomen? Denk aan een tuinman. In Amersfoort kunt u daarvoor terecht bij ons! Wij helpen u graag.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.