Tuinhuis en veranda

Dé trend van het moment: een mooie overkapping, veranda of mooi tuinhuis in de tuin. Ter verlenging van de woonkamer of juist om een aparte zithoek in de tuin te creëren, waar u het hele jaar van uw tuin kunt genieten. Voor een tuinhuis, veranda of overkapping zijn een heleboel standaardmodellen in omloop. Grote kans dat deze net niet voldoen aan uw wensen. Daar helpt Van Engelenhoven bestrating u mee, wij kunnen de meeste tuinhuizen in de gewenste afmetingen aanleveren. Neem direct contact met ons op!

Alles geregeld door Van Engelenhoven Bestrating

Naast het leveren en plaatsen van uw tuinhuis, veranda of overkapping, draagt Van Engelenhoven Bestrating ook zorg voor het maken van een juiste fundering, maken van een juiste waterafvoer en kunnen wij de stroomvoorziening in het tuinhuis, de veranda of overkapping voor u aanleggen. Zo hoeft u zelf nergens aan te denken en regelt Van Engelenhoven Bestrating alles voor u. Van Engelenhoven Bestrating heeft nauwe contacten met leveranciers, waardoor ieder model gebouwd kan worden in alle soorten afmetingen en met een materiaal waar u voor kiest, en dat tegen een scherp tarief! Zo wordt uw veranda, tuinhuis of overkapping helemaal naar uw wens gemaakt en geplaatst.

Heeft u interesse in een mooi bijgebouw, zoals een tuinhuis, veranda of overkapping? Neemt u dan contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.