Tuinhuis en veranda

Dé trend van het moment: een mooie overkapping, veranda of mooi tuinhuis in de tuin. Ter verlenging van de woonkamer of juist om een aparte zithoek in de tuin te creëren, waar u het hele jaar van uw tuin kunt genieten. Voor een tuinhuis, veranda of overkapping zijn een heleboel standaardmodellen in omloop. Grote kans dat deze net niet voldoen aan uw wensen. Daar helpt Van Engelenhoven bestrating u mee, wij kunnen de meeste tuinhuizen in de gewenste afmetingen aanleveren. Neem direct contact met ons op!

Persoonlijk contact

Bij Van Engelenhoven Bestrating vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom maken we graag een afspraak om bij u langs te komen. Tijdens deze afspraak kunnen wij de gewenste plek van plaatsing met u bespreken en u advies op maat verlenen over de afmetingen van uw tuinhuis of veranda. Wij bieden verschillende tuinhuizen en veranda’s aan met schuin of plat dak. 

Unieke veranda of tuinhuis

Wanneer één van de standaard modellen in omloop niet voldoen aan uw wensen, denken wij proactief mee. Een andere afmeting of net een andere kleur? Bij Van Engelenhoven bestrating zijn uw believen altijd bespreekbaar. Wij zetten graag een extra stap om u het perfecte tuinhuis of veranda aan te kunnen bieden.

Alles geregeld door Van Engelenhoven Bestrating

Naast het leveren en plaatsen van uw tuinhuis, veranda of overkapping, draagt Van Engelenhoven Bestrating ook zorg voor het maken van een juiste fundering, maken van een juiste waterafvoer en kunnen wij de stroomvoorziening in het tuinhuis, de veranda of overkapping voor u aanleggen. Zo hoeft u zelf nergens aan te denken en regelt Van Engelenhoven Bestrating alles voor u. Van Engelenhoven Bestrating heeft nauwe contacten met leveranciers, waardoor ieder model gebouwd kan worden in alle soorten afmetingen en met een materiaal waar u voor kiest, en dat tegen een scherp tarief! Zo wordt uw veranda, tuinhuis of overkapping helemaal naar uw wens gemaakt en geplaatst.

Heeft u interesse in een mooi bijgebouw, zoals een tuinhuis, veranda of overkapping? Neemt u dan contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp