Nieuwe schutting nodig in Amersfoort of omgeving?

Van Engelenhoven bestratingen levert schuttingen en plaatst deze voor u in alle soorten en maten. Is het tijd voor het plaatsen een nieuwe schutting en woont u in de regio Amersfoort? Dan kunt u bij Van Engelenhoven, specialist in bestratingen en schuttingen, vrijblijvend informatie opvragen.

Verouderde schutting laten vervangen

Is uw schutting verouderd, slecht onderhouden of ten prooi gevallen aan een flinke herfststorm? Dan kunt u er niet meer onderuit: u moet de schutting laten vervangen. Voordeel: u kunt direct een nieuwe schutting uitkiezen die past bij uw huidige tuinontwerp! Bij Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort heeft u een ruime keuze uit diverse soorten schuttingen. Meer weten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Welk type schutting kies ik?

Schuttingschermen zijn er in verschillende maten en van verschillende soorten materiaal zoals douglas, hardhout en geïmpregneerd hout. Voor de palen kunt u kiezen uit verschillende diktes en bijvoorbeeld uit douglas en hardhout, maar ook uit beton. Zo creëert u een hout-betonschutting. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander soort schutting, zoals constructie van (gepotdekselde) planken. En wat dacht u van een schutting met betonmatten, waar hederaplanten tegenaan groeien? Een overzicht van de meest gekozen schuttingen:

HOUTEN, BETONNEN OF HOUT-BETON SCHUTTING

Hout is het meest gekozen materiaal voor schuttingen. Deze variant is niet alleen heel betaalbaar maar geeft de tuin ook een karakteristieke look. Bovendien zijn er eindeloos veel verschillende houtsoorten. Om de schutting te verduurzamen, zien we steeds vaker een betonnen schutting of een combinatie van beiden: de hout-beton schutting. De betonpalen en betonnen platen voorkomen dat het hout direct in aanraking komt met de grond. Zo kan vocht er niet intrekken en gaat de schutting langer mee.

BANKIRAI SCHUTTING

Wilt u maar liefst 25 jaar kunnen genieten van uw schutting? Dan is een bankirai schutting een goed idee. Bankirai is een hardhout van topkwaliteit, dat goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Ook krijgen schimmels insecten geen vat op deze schutting. Zoekt u dus een nieuwe, duurzame schutting voor uw woning in Amersfoort? Denk dan eens aan een bankirai schutting.

DOUGLAS SCHUTTING

De Douglas schutting dankt zijn naam aan de houtsoort waarvan hij gemaakt is: douglas-hout. Deze houtsoort heeft een prachtige kleur en structuur, en is daarom erg geliefd. In vergelijking met andere houtsoorten is douglas-hout grof en robuust.  Een douglas schutting heeft geen onderhoud nodig, maar kan wel geverfd worden.

SCHUTTING MET ZWEEDS RABAT

Een ander type schutting, welke ook erg populair is, is de schutting met planken van zweeds rabat.
Deze planken worden ook wel ‘potdekselplanken’ genoemd. Het grote voordeel van dit type
schutting is dat het een zichtdichte schutting is. Hierdoor is er geen inkijk, wat zorgt voor veel
privacy. Deze schutting wordt vaak op een hoogte gemaakt van 2 meter, maar is in iedere gewenste
hoogte te maken. Meestal wordt er gekozen voor zwarte planken of blank douglashout.

Schutting plaatsen in Amersfoort of omstreken? Kies voor specialist Van Engelenhoven bestratingen

Van Engelenhoven Bestrating plaatst schuttingen in Amersfoort, maar ook in de gebieden rond Amersfoort zoals Leusden, Hoevelaken en Soest. Omdat er eindeloos veel mogelijkheden zijn voor een schutting, komen we graag bij u langs. Samen bespreken we de opties en kijken welke schutting bij uw tuin past. Heeft u interesse in een vrijblijvend adviesgesprek, neem dan contact op.

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp