Grondwerk

Voor uw grondwerk, voor het uitgraven van uw tuin of bouwput bent u bij Van Engelenhoven Bestrating, uw hovenier voor Amersfoort en omgeving, aan het juiste adres. Met onze shovel en kraan kunnen we veel werk verzetten en we voeren alle grond, groen en puin voor u af. Tevens leveren we u de schone grond of zand voor de bestrating, perken of gazon. De grond wordt door ons op de plaats gebracht waar het voor bestemd is. U heeft er geen omkijken naar!

Voor uw grondwerk, voor het uitgraven van uw tuin of bouwput bent u bij Van Engelenhoven Bestrating, uw hovenier voor Amersfoort en omgeving, aan het juiste adres. Met onze shovel en kraan kunnen we veel werk verzetten en we voeren alle grond, groen en puin voor u af. Tevens leveren we u de schone grond of zand voor de bestrating, perken of gazon. De grond wordt door ons op de plaats gebracht waar het voor bestemd is. U heeft er geen omkijken naar! Meer informatie opvragen? Neem contact met ons op. 

Apparatuur

Naast een wendbare shovel en twee soorten mini-kraans, hebben wij ook twee Muck Trucks, dit zijn elektrische kruiwagens. Hiermee kunnen we ook op plekken komen waar de shovel niet kan komen. Met de elektrische kruiwagen kunnen we eenvoudig en snel, zonder dat het veel kracht van onze medewerkers kost, veel werk verzetten. Op deze manier is het doen van grondwerk voor ons hoveniersbedrijf een peulenschil.

Onze werkwijze

Met een goed doordacht plan en de juiste gereedschappen gaan onze hoveniers voor u aan de slag. De eerste stap is het bepalen van de gewenste afmetingen en contouren van het terrein, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften en wensen van u als klant. Vervolgens wordt de grond zorgvuldig geëgaliseerd en eventuele obstakels, zoals stenen of boomwortels, verwijderd. Het nauwkeurig uitgraven en aanvullen van de bodem zorgt voor een stabiele ondergrond, ideaal voor de aanplant van bomen, struiken en bloembedden. 

Waarom Van Engelenhoven Bestrating?

Bij Van Engelenhoven Bestrating vinden wij klantcontact en korte lijnen erg belangrijk. Door deze manier van communiceren zal uw project bij ons soepel verlopen. Omdat wij alles op het gebied van tuinen verzorgen, biedt Van Engelenhoven een totaalplaatje aan dat diverser is dan een bedrijf dat enkel gespecialiseerd is in grondwerk. Wij werken met een vast team die de klus bij u komt uitvoeren. Uiteraard houden we rekening met al uw wensen rondom de klus. 

Contact opnemen

Wilt u gebruik maken van deze dienst? Kom dan in contact met Van Engelenhoven Bestrating. Wij werken in een groot gebied, van Amersfoort tot Soest, van Leusden tot Hoevelaken en van Woudenberg tot Nijkerk en de vele buitengebieden. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in.

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp