Gras en kunstgras

Een stuk gras is in de Nederlandse tuin haast niet weg te denken. Gras brengt rust, orde, iets sierlijks, maar biedt ook ruimte om op te spelen. Van Engelenhoven Bestrating biedt u de keuze uit natuurlijk gras of kunstgras. Natuurlijk leeft gras en heeft daarom een goede aanleg en verzorging nodig. Wij zorgen bij het leggen van graszoden voor een goede ondergrond en leggen de graszoden hier als een tapijt overheen. Ons hoveniersbedrijf kan u hier goed over adviseren. Bekijk onze projecten via de onderstaande knop voor meer inspiratie!

Van Engelenhoven Bestrating biedt kunst- en siergras aan. De graszoden hebben wel een goede verzorging nodig. Door het gras goed te maaien, tijdig met de juiste meststoffen te bemesten en het verticuteren van het gazon, blijft uw gazon mooi. Graszoden moeten dan ook niet voor het gemak gelegd worden, want ook hierbij is onderhoud nodig.

Onderhoud van uw gazon

Heeft u natuurlijk gras, maar ziet u het onderhoud niet zitten? Van Engelenhoven Bestrating kan het onderhoud van uw gazon overnemen. Kijkt u hiervoor bij Tuinonderhoud voor meer informatie. Heeft u nog geen natuurlijk gras, maar zou u dit wel aangelegd willen hebben? Bij Van Engelenhoven Bestrating is dit geen probleem. 

Kunstgras

Kunstgras is in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Het kunstgras lijkt en voelt steeds meer als natuurlijk gras en is daarom voor veel mensen een fijn alternatief. Kunstgras is functioneel, maar onderhoudsarm. Wanneer het kunstgras op een juiste manier gelegd is, kunt u jaren plezier hebben van gras in de tuin, zonder dat u er veel naar om hoeft te kijken.

Gras of kunstgras aan laten leggen

Van Engelenhoven Bestrating werkt al geruime tijd met kunstgras en onze hoveniers weten hoe ze het kunstgras moeten verwerken, om tot een mooi resultaat te komen. Wij kunnen u verschillende soorten kunstgras laten zien en adviseren u graag. Hierbij willen wij melden dat wij niet met schadelijke of verdachte stoffen werken. Neem hiervoor contact met ons op. Als tuinman in Amersfoort kunnen wij u alles vertellen over de voor- en nadelen van gras en kunstgras. Ook leggen we u de verschillen uit!

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp