Elektra en verlichting

Een mooie tuin verdient het om ook ’s avonds bewonderd te worden. Van Engelenhoven Bestrating levert de mooiste verlichtingselementen voor in uw tuin en sluit deze ook voor u aan.

Op deze manier kunt u optimaal van uw tuin genieten, overdag en ’s avonds, in zomer en winter. De tuinverlichting in uw tuin zorgt voor optimaal genot, maar ook voor extra veiligheid. Licht schrikt inbrekers af en de sociale controle neemt toe. Meer weten over elektra en verlichting in uw tuin? Neem contact op met Van Engelenhoven Bestrating!

Alle soorten verlichting

Van Engelenhoven Bestrating werkt met verschillende soorten tuinverlichting: van wandlampen tot staande lampen en van grondspots tot richtbare spots. Ook verlichting voor in de vijver is mogelijk. Ons uitgangspunt is dat we met energiezuinige en duurzame producten werken, zoals bijvoorbeeld LED-verlichting. Met de verlichting laat u uw persoonlijke stijl zien. Zo kunt u mooie of opvallende elementen van uw tuin belichten.

Verlichting in de vijver

Wanneer u een vijver in de tuin heeft, kunnen wij deze ook verlichten. Dit kan door spots te plaatsen aan de waterkant van de vijver, of verlichting onder het water aan te brengen. Uiteraard hebben wij hier de geschikte verlichting voor. Heeft u vissen in uw vijver? De verlichting is geen gevaar voor vissen, dus hier ervaren ze geen hinder van. Bovendien voegt de juiste vijververlichting extra sfeer toe aan uw tuin.

Contact met Van Engelenhoven Bestrating

Heeft u interesse in tuinverlichting? Bent u op zoek naar kwaliteit en wilt u zekerheid met een lange garantie? Neem contact op met Van Engelenhoven Bestrating, wij zijn u graag van dienst! Daarnaast zijn wij als hovenier en stratenmaker ook uw aangewezen partner voor andere werkzaamheden in uw tuin. Wij komen vrijblijvend langs en bespreken de verschillende mogelijkheden.

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp