Beplanting

Is uw tuin niet meer zo fleurig? Bent u uitgekeken op de huidige beplanting of wilt u juist planten toevoegen aan uw tuin? Bij Van Engelenhoven Bestrating bent u ook voor de beplanting van uw tuin aan het juiste adres.

Van Engelenhoven Bestrating is úw hovenier voor Amersfoort en omstreken, ook als het gaat om de beplanting. We werken samen met kwekerijen, waardoor we met zo gunstig mogelijke prijzen werken, wat we naar de klant doorberekenen.

Beplantingsplan van uw droomtuin

Wellicht weet u al precies wat voor planten u in uw tuin wilt, dan kunnen wij dit voor u regelen. Ook kunnen wij vanuit een beplantingsplan uw droomtuin realiseren, waar u het hele jaar van kan genieten.

Een tuin leeft. Uw planten hebben dan ook de juiste verzorging nodig. Ook hier kan Van Engelenhoven Bestrating u van dienst zijn. Wij werken met organische meststoffen welke per seizoen verschillen, zodat uw planten ieder seizoen krijgen wat ze nodig hebben. Voor meer informatie kijkt u bij Tuinonderhoud.

Wilt u genieten van een bloeiende, levende en groene tuin? Neem dan contact met ons op en onze hoveniers gaan voor u aan de slag.

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.