Beplanting

Is uw tuin niet meer zo fleurig? Bent u uitgekeken op de huidige beplanting of wilt u juist planten toevoegen aan uw tuin? Bij Van Engelenhoven Bestrating bent u ook voor de beplanting van uw tuin aan het juiste adres. Van Engelenhoven Bestrating is úw hovenier voor Amersfoort en omstreken, ook als het gaat om de beplanting. We werken samen met kwekerijen, waardoor we met zo gunstig mogelijke prijzen werken, wat we naar de klant doorberekenen.

Beplantingsplan van uw droomtuin

Wellicht weet u al precies wat voor planten u in uw tuin wilt, dan kunnen wij dit voor u regelen. Ook kunnen wij vanuit een beplantingsplan uw droomtuin realiseren, waar u het hele jaar van kan genieten. Als ervaren hoveniersbedrijf is het onze passie om tuinen te transformeren tot levendige tuinen vol groen en kleur. Het kiezen en aanplanten van de juiste beplanting is essentieel om de gewenste sfeer en uitstraling te creëren.

Beplanting met zorg en oog voor detail

Bij Van Engelenhoven Bestrating beginnen we altijd met een grondige inventarisatie van de tuin, waarbij we rekening houden met factoren zoals bodemgesteldheid, lichtinval en de persoonlijke voorkeuren van de klant. Vervolgens stellen we, samen met u, een plan op met een diversiteit aan elementen die zorgen voor een mooie mix van bloeiende planten, struiken en bomen gedurende alle seizoenen. Door onze expertise en kennis van plantensoorten, zorgen we ervoor dat de beplanting niet alleen mooi oogt, maar ook gedijt in de specifieke omstandigheden van de tuin. 

Duurzaamheid

Als hoveniersbedrijf hechten wij grote waarde aan duurzaamheid en het bevorderen van biodiversiteit in de tuin. Het kiezen van de juiste beplanting speelt hierbij een belangrijke rol. Door het creëren van diverse leefgebieden en het planten van bijvoorbeeld bloemen, vlinderstruiken en nestkastjes, moedigen we het aanlokken van nuttige bestuivers en natuurlijke plaagbestrijders aan. Door het opstellen van een juist beplantingsplan zorgen we dat u lang kunt genieten van een duurzame tuin. 

Contact opnemen

Een tuin leeft. Uw planten hebben dan ook de juiste verzorging nodig. Ook hier kan Van Engelenhoven Bestrating u mee helpen. Wij werken met organische meststoffen welke per seizoen verschillen, zodat uw planten elk seizoen krijgen wat ze nodig hebben. Voor meer informatie kijkt u bij tuinonderhoud. Wilt u genieten van een bloeiende, levende en groene tuin? Neem dan contact met ons op en onze hoveniers gaan voor u aan de slag!

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp