Tuinontwerp voor uw woning in Amersfoort

U heeft nog geen idee wat u wilt met uw tuin. Of u heeft verschillende ideeën, maar weet niet hoe dit uit zal pakken in de tuin. Herkenbaar? Het kunnen zomaar twee redenen om een tuinontwerp te laten maken door Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort. Door goed naar uw wensen en ideeën te luisteren creëren we, samen met u, uw droomtuin. Nieuwsgierig geworden?

Vraag een offerte aan voor een tuinontwerp

Verschillende tuinontwerpen

Is het tijd voor een nieuwe indeling van uw tuin, maar u vindt het lastig om de mogelijkheden van de ruimte in te schatten? Vraag dan hoveniersbedrijf Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort om een tuinontwerp. Wij maken verschillende soorten ontwerpen, variërend van tuinen met strakke lijnen tot ontwerpen met veel ronde vormen. Ook spelen we met hoogteverschillen, diepte-effecten en de invloed van kleur. Uiteraard bespreken we iedere mogelijkheid eerst met u zodat we samen tot een prachtig resultaat komen.

Beplanting en verlichting

Naast een ontwerp voor de indeling van uw tuin of gazon, kunnen wij ook een plan maken voor de verlichting of beplanting. Met name de verlichting wordt nog wel eens vergeten in een tuin. Zonde! Verschillende spots en lampen maken het juist mogelijk om accenten aan te brengen in de tuin. Hetzelfde geldt voor de beplanting. Welke planten, bloemen of struiken passen het best bij het tuinontwerp? Ons hoveniersbedrijf uit Amersfoort weet er alles van, en geeft u het best mogelijke advies.

Tuinontwerp door de hovenier uit Amersfoort

Voor ieder tuinontwerp volgt Van Engelenhoven Bestrating een vaste routine. De eerste stap is een oriënterend gesprek bij u thuis. Samen met de hovenier neemt u de wensen door. Hij meet de tuin in en geeft een eerste advies. Dan volgt een schets of voorlopig ontwerp, waarin uw wensen zijn verwerkt. Natuurlijk is er nog ruimte voor wijzigingen. Is het voorlopig ontwerp klaar? Dan bespreken we het met u. Tot slot verwerken we uw feedback in een definitief ontwerp en werken deze gedetailleerd uit.

Maak een afspraak voor een tuinontwerp