Beplantingsplan

Een tuinontwerp gaat vaak samen met een beplantingsplan. In het beplantingsplan is duidelijk te zien welke planten waar geplant worden, hoe hoog de beplanting wordt, wat voor standplaats de plant nodig heeft en wat de bloeitijd is. In een evenwichtige tuin is het hele jaar leven en in ieder seizoen wat te zien. Het kan lastig zijn om de juiste planten te vinden voor uw tuin.

Van Engelenhoven Bestrating helpt u hier graag mee. Samen met u kijken we naar planten en bloemen die u mooi vindt. Aan de hand van uw wensen, maken wij een beplantingsplan voor uw tuin. Wij zorgen ervoor dat er ieder jaargetijde wat bloeit, zodat u het hele jaar van uw tuin kunt genieten.

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.