Beplantingsplan

Een tuinontwerp gaat vaak samen met een beplantingsplan. In het beplantingsplan is duidelijk te zien welke planten waar geplant worden, hoe hoog de beplanting wordt, wat voor standplaats de plant nodig heeft en wat de bloeitijd is. In een evenwichtige tuin is het hele jaar leven en in ieder seizoen wat te zien. Het kan lastig zijn om de juiste planten te vinden voor uw tuin.

Van Engelenhoven Bestrating helpt u hier graag mee. Samen met u kijken we naar planten en bloemen die u mooi vindt. Aan de hand van uw wensen, maken wij een beplantingsplan voor uw tuin. Wij zorgen ervoor dat er ieder jaargetijde wat bloeit, zodat u het hele jaar van uw tuin kunt genieten.

Onze werkwijze

Wanneer u besluit om uw beplantingsplan aan Van Engelenhoven Bestrating uit te besteden, komen wij eerst langs om uw tuin te bekijken. We analyseren tijdens de persoonlijke afspraak de verschillende belangrijke facetten van uw tuin. Vervolgens stellen wij, samen met u, een uitgebreid plan op. Hier staat alles duidelijk in verwerkt, van standplaats tot bloeitijd van de beplanting. Door de combinatie van verschillende planten en bomen ontstaat er een totaalbeeld naar uw tevredenheid. 

Plantenadvies op maat

Tijdens het opstellen van het beplantingsplan bekijken wij eerst de maat van uw tuin border(s). Vervolgens kijken we naar de standplaats die nodig is voor de door u gekozen beplanting. Dit is van groot belang omdat de ene soort beplanting meer zon of schaduw nodig zal hebben dan de ander. Hier speelt de grondsoort van uw tuin ook een belangrijke rol. Tot slot bespreken wij de verschillende groeihoogtes en bloeiperioden met u. 

Neem contact op met Van Engelenhoven Bestrating!

Wij voorzien u graag van een beplantingsplan waar al uw wensen aan bod komen. Wij zijn een kleinschalig hoveniersbedrijf waar wij altijd één vast contactpersoon hanteren. Dit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Daarnaast houden wij van duidelijke afspraken en zorgvuldig handelen. Wij voorzien u graag van meer informatie. Neem direct contact op via de onderstaande knop!

Referenties

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen
of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Mark
Amersfoort

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Debbie
Amersfoort Vathorst

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Fam. Prins
Amersfoort

Schuttingen en tuindeur laten plaatsen door Van Engelenhoven. Prima prijs/kwaliteit, netjes en zeer vakkundig geplaatst. Vriendelijk telefonisch contact en de heren die het geplaatst hebben verstaan hun vak.

Contact met vanengelenhovenbestrating via WhatsApp