Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Deze tuinman uit Amersfoort neemt u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Showroom op bezoekadres

Om u van alle gemakken te voorzien, kunt u bij ons in de showroom langskomen om de materialen voor in uw tuin te bekijken en uit te kiezen. Op ons bezoekadres in Nijkerkerveen hebben we een aantal showrekken staan met schuttingmaterialen, composieten dekdelen/vlonderplanken, betontegels, keramische tegels, gebakken stenen en betonstenen. Ook zijn er verschillende muurblokjes te bekijken en is er verlichting van in-lite aanwezig om te bekijken. Om langs te komen is het noodzakelijk om een afspraak te maken, wat ook in de avonduren mogelijk is. Neem hiervoor contact met ons op.

Laatste nieuws

Referenties

Een fijn bedrijf om mee te werken, het eerste project was de achtertuin (2020) en... Lees Meer

Een fijn bedrijf om mee te werken, het eerste project was de achtertuin (2020) en nu de renovatie van de voortuin (2021).
In beide gevallen: een snel contact, een bezoek, snelle offerte, bij wijzigingen wederom een snelle offerte.
Helpen meedenken en (snel) handelen in oplossingen bij eventuele problemen in het ontwerp of bij de levering van materialen of uitvoering .
Ze werken snel, netjes, zijn beleefd en ruimen ook alles op, dus als klant weinig zorg achteraf .
Ik beveel deze vakmensen van harte aan.
Heeft u een plan of project? Groot of klein: Van Engelenhoven regelt het voor u en ontzorgt, dat is onze ervaring.

Hendrik
Amersfoort

Na onze mindere ervaring met eerdere bestraters, kwamen we bij Van Engelenhoven terecht voor renovatie... Lees Meer

Na onze mindere ervaring met eerdere bestraters, kwamen we bij Van Engelenhoven terecht voor renovatie van ons terras. Ondanks dat ze het druk hadden, hebben ze toch de tijd genomen om ons goed te adviseren. Ze hielden zich aan de afspraak. Ons terras is weer als nieuw. Snel en netjes gewerkt. Echt een fijne aanblik. We zullen ze zeker weer opnieuw inschakelen voor onze tuin als het nodig is.

Marleen
Amersfoort

Van Engelenhoven Bestrating heeft op de tuinscheiding met onze buren een prachtige schutting geplaatst met... Lees Meer

Van Engelenhoven Bestrating heeft op de tuinscheiding met onze buren een prachtige schutting geplaatst met tweezijdig Douglas Zweeds rabat. Het is een prachtige strakke schutting geworden, die snel en efficient werd geplaatst door vakkundige mensen. Tijdens het werk werd er goed overlegd met onze buren en met ons. Hartelijk dank!

Jan en Lies
Amersfoort
1 2 3 4 5 6 42