Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Deze tuinman uit Amersfoort neemt u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

Laatste nieuws

Referenties

Na de voortuin nu ook de achtertuin helemaal door van Engelenhoven laten bestraten. Zeer strak... Lees Meer

Na de voortuin nu ook de achtertuin helemaal door van Engelenhoven laten bestraten. Zeer strak uitgevoerd en heel erg mooi geworden. Hard gewerkt, waardoor de overlast voor de buurt tot een minimum is gebleven. Top werk weer!

Sjoerd
Amersfoort

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de vakkundigheid van dit bedrijf. Nu was de... Lees Meer

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de vakkundigheid van dit bedrijf. Nu was de voortuin aan de beurt. Goede en heldere afspraken, meedenken met wat je wilt, strakke afwerking en goede adviezen. Dat is dagelijks genieten van dit fantastische resultaat.

Patricia
Amersfoort

Na de eerste zomer in onze nieuwe tuin hadden we een paar kleine aanpassingen in... Lees Meer

Na de eerste zomer in onze nieuwe tuin hadden we een paar kleine aanpassingen in gedachten; het terras iets verkleinen voor een grotere border en de realisatie van een extra bordervakje. Dit was geen enkel probleem bij Van Engelenhoven. Het was super snel gerealiseerd, de oude materialen en zand werd netjes afgevoerd, ruim voldoende aarde voor de borders geleverd en als kers op de taart werd het terras nog netjes schoon gemaakt met water. Zeer aan te raden, ook voor de kleinere klussen!

Stefan en Geanne
Nijkerkerveen
1 2 3 4 5 6 37