Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Deze tuinman uit Amersfoort neemt u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

Laatste nieuws

Referenties

Wat zijn wij blij dat wij Reijnold onze tuin hebben laten doen. Toen hij voor... Lees Meer

Wat zijn wij blij dat wij Reijnold onze tuin hebben laten doen. Toen hij voor het eerst kwam, keurig op tijd, dachten wij wel, hé, die is best jong. Maar in het gesprek wisten wij wel direct dat hij verstand van zaken heeft. Prima meegedacht met de details. Het werk zelf is zeer goed uitgevoerd, zeer netjes en echt helemaal zoals wij het wilden. Ik zou er bijna weer voor verhuizen, zodat ik Reijnold nogmaals mijn tuin kan laten aanleggen. GEWELDIG, met hoofdletters!

Marco & Sylvia Hooglanderveen

Zowel de voor- als de achtertuin zijn prima aangelegd. Ziet er erg mooi en strak... Lees Meer

Zowel de voor- als de achtertuin zijn prima aangelegd. Ziet er erg mooi en strak uit en voldoen aan onze verwachtingen. We bevelen van Engelenhoven van harte aan!

Jager
Amersfoort

Heren, jullie hebben erg mooi werk geleverd. Alles ligt er strak in. Communicatie en service... Lees Meer

Heren, jullie hebben erg mooi werk geleverd. Alles ligt er strak in. Communicatie en service ook helemaal top. Wij genieten u al van onze nieuwe tuin!

Mark & Daniëlle
Amersfoort
1 31 32 33 34 35 36