Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Deze tuinman uit Amersfoort neemt u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

Laatste nieuws

Referenties

Wij zijn heel erg blij met de uitgevoerde werkzaamheden (kunstgras aangelegd, nieuwe tegels, grintgoot en... Lees Meer

Wij zijn heel erg blij met de uitgevoerde werkzaamheden (kunstgras aangelegd, nieuwe tegels, grintgoot en een muurtje gebouwd). Super snel, netjes en ook nog alles netjes opgeruimd bij vertrek. De tuin ziet er top uit. Ook de communicatie en administratieve afhandeling is goed. Wij zullen zeker onze volgende klussen door Van Engelenhoven laten uitvoeren!

Silvie
Amersfoort

Meer dan tevreden met onze nieuwe voortuin. Het bedrijf is zeker een aanrader. Betrouwbaar en... Lees Meer

Meer dan tevreden met onze nieuwe voortuin. Het bedrijf is zeker een aanrader. Betrouwbaar en alles netjes naar onze wensen uitgevoerd. Toppers!!

Liesbeth van de Bunt
Hoogland

Wij zijn heel blij met de nieuwe schutting en de nieuwe poort. Ziet er strak... Lees Meer

Wij zijn heel blij met de nieuwe schutting en de nieuwe poort. Ziet er strak uit en oogt duurzaam.
Dank jullie wel voor de goede communicatie.

Hans Dekker
Amersfoort
1 2 3 4 5 33