Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Wij nemen u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

Laatste nieuws

Referenties

We zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Er ligt er nu een mooie tegelvloer... Lees Meer

We zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Er ligt er nu een mooie tegelvloer in de voortuin.
Maar ook de plezierige manier waarop Elise snel en efficiënt de offerte’s heeft gemaakt en de bereidheid mee te denken, waarderen we zeer.
Ook de mannen die zelfs in de regen nog doorgingen waren zeer correct en vriendelijk (ja, zelfs in de regen).
De klus is netjes achtergelaten, alles is keurig opgeruimd.
Wij zijn een blije klant van ” van Engelenhoven”.

Gerard en Nel van Dijk
Amersfoort

Een vakman, die er door het plaatsen van een lijngoot in de tuin ervoor gezorgd... Lees Meer

Een vakman, die er door het plaatsen van een lijngoot in de tuin ervoor gezorgd heeft dat het regenwater adequaat wordt afgevoerd en niet in de schuur terecht komt. Het straatwerk heeft hij hierbij netjes aangepast. Laat het maar regenen. Mijn fietsen blijven droog.

Gerrit Philip
Amersfoort

In 2 dagen een modderpoel tot een mooie oprit & aangeharkte voortuin gemaakt. Prima en... Lees Meer

In 2 dagen een modderpoel tot een mooie oprit & aangeharkte voortuin gemaakt. Prima en heldere communicatie!

Sjoerd
Amersfoort
1 2 3 4 5 30