Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Deze tuinman uit Amersfoort neemt u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

Laatste nieuws

Referenties

De renovatie van onze stadstuin is zeer goed uitgevoerd, goed gepland en de overlast voor... Lees Meer

De renovatie van onze stadstuin is zeer goed uitgevoerd, goed gepland en de overlast voor de buurt is tot een minimum beperkt. Absoluut klasse.

Bas
Amersfoort

Ik heb een schutting laten plaatsen en ik ben er erg blij mee. Ze meten... Lees Meer

Ik heb een schutting laten plaatsen en ik ben er erg blij mee. Ze meten de boel netjes op en hebben een zeer nette schutting met poort geplaatst. Ze kwamen met landmeters en ander professioneel spul op de proppen, wat mij een goed gevoel gaf.

Ik heb meerdere offertes opgevraagd en ook snel ontvangen. Ook vragen via mail of Whatsapp worden best snel beantwoord.

Minpunten? Ik werd wel op zeer korte termijn geïnformeerd over het opmeten en plaatsen. Persoonlijk wil ik meer dan een dag van tevoren weten waar ik aan toe ben. Je kunt immers niet altijd thuis zijn.

Verder heb ik niets te klagen. Vriendelijke jongens ook.
Ik geef een 4 van de 5 sterren.

Sebastiaan L.
Leusden

Van Engelenhoven leverde snel vakwerk door mijn achtertuin af te graven en vervolgens helemaal "nieuw"... Lees Meer

Van Engelenhoven leverde snel vakwerk door mijn achtertuin af te graven en vervolgens helemaal “nieuw” op te leveren conform mijn idee met een strak uiterlijk naast de drie boompjes die ik wilde behouden. Prachtige bestrating met mooie grote tegels, plantenbakken van wallblocks, nieuwe grond en in-lite verlichting met spots! Echt een aanrader…

Taco Oussoren
Amersfoort
1 2 3 4 5 37