Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Deze tuinman uit Amersfoort neemt u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Showroom op bezoekadres

Om u van alle gemakken te voorzien, kunt u bij ons in de showroom langskomen om de materialen voor in uw tuin te bekijken en uit te kiezen. Op ons bezoekadres in Nijkerkerveen hebben we een aantal showrekken staan met schuttingmaterialen, composieten dekdelen/vlonderplanken, betontegels, keramische tegels, gebakken stenen en betonstenen. Ook zijn er verschillende muurblokjes te bekijken en is er verlichting van in-lite aanwezig om te bekijken. Om langs te komen is het noodzakelijk om een afspraak te maken, wat ook in de avonduren mogelijk is. Neem hiervoor contact met ons op.

Laatste nieuws

Referenties

We zijn fantastisch geholpen door de mensen bij Van Engelenhoven Bestrating. Onze complete achtertuin is... Lees Meer

We zijn fantastisch geholpen door de mensen bij Van Engelenhoven Bestrating. Onze complete achtertuin is aangepakt, oude er allemaal uit en nieuw er in (begin 2022), alles is werkelijk tot boven verwachting opgeleverd. Ze werken super zorgvuldig, heel netjes en keihard met een prachtig eindresultaat.
We hebben werkelijk nergens zelf omkijken aan gehad vanaf het moment dat ze met de klus aan de slag zijn gegaan. We zijn enorm blij met de samenwerking en gaan kijken wanneer we de voortuin gaan laten aanpakken.

Rutger
Nijkerkerveen

Vanaf het eerste contact tot het laatste hoopje zand bij het opruimen gewoon perfect. Straat... Lees Meer

Vanaf het eerste contact tot het laatste hoopje zand bij het opruimen gewoon perfect.
Straat ligt er prima in.
Ze zouden eerst pas eerste kwartaal 2022 komen maar door een gaatje in de planning eerder gekomen en goed en strak werk afgeleverd.

Erik van der Waard
Amersfoort

De dame en heren van Van Engelenhoven hebben prima werk geleverd. Vooraf is de situatie... Lees Meer

De dame en heren van Van Engelenhoven hebben prima werk geleverd. Vooraf is de situatie bekeken en is een heldere offerte uitgebracht en kleine wijzigingen zijn snel opgepakt. Bij de werkzaamheden zelf zijn de heren zeer voortvarend te werk gegaan, meerdere containers voor het afvoeren van zand werden geplaatst en dezelfde dag weer opgehaald. Voor de graafwerkzaamheden werden hun eigen mini gravers ingezet. Ook de achterstallige snoeiwerkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. De werkzaamheden verliepen vlot, evenals de communicatie. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst vaker van hun diensten gebruik maken.

Frank
Amersfoort
1 2 3 4 5 42