Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Wij nemen u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

Laatste nieuws

Referenties

In twee dagen tijd heeft onze voortuin een complete metamorfose ondergaan. Er is snel en... Lees Meer

In twee dagen tijd heeft onze voortuin een complete metamorfose ondergaan. Er is snel en vakkundig werk verricht door Reijnold en Jan. Positieve reacties uit de buurt en nauwelijks overlast. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Nico en Margot
Amersfoort

Goed gevoel aan overgehouden. Reacties uit de buurt: Wat ziet het er mooi uit. Wat... Lees Meer

Goed gevoel aan overgehouden.
Reacties uit de buurt:
Wat ziet het er mooi uit. Wat ging dat snel. Nauwelijks (geluids) overlast voor de buren.
Kortom een zeer goede keus.

Atty en Ger
Hoogland

Onder tropische temperaturen hebben Reijnold en Jan de afgelopen week fantastisch werk geleverd. Na onze... Lees Meer

Onder tropische temperaturen hebben Reijnold en Jan de afgelopen week fantastisch werk geleverd. Na onze achtertuin ontdaan te hebben van de al jaren liggende “waaltjes”, werd zand bijgebracht en na het goed trillen werd onze tuin prima afwaterend uitgezet. Hierna legden ze de nieuwe tegels en plaatsten ze de wallblocks. Precies volgens onze wens ontstond er een strakke achtertuin met 2 verhoogde symetrische plantvakken. Daardoor wordt het voor ons ouderen makkelijker werken en hopen we nog jaren van onze tuin te genieten. Hartelijk dank voor de keurige oplevering.

Betsy & Gerard
Leusden
1 23 24 25 26 27 30