Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Deze tuinman uit Amersfoort neemt u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

Laatste nieuws

Referenties

Gehele tuin renovatie en nieuwe schuur en schuttingen. In 7 dagen was alles klaar met... Lees Meer

Gehele tuin renovatie en nieuwe schuur en schuttingen. In 7 dagen was alles klaar met een mooi resultaat. Er werd goed overlegd en vooral ook praktisch mee gedacht. De begeleiding vanaf de 1e offerte was goed en verliep prettig. Ook de parkeerplaats waar de te gebruikte materialen hadden gelegen werd op het eind netjes schoon achtergelaten. Hier maakte de buren zelf een compliment over. Al met al zeer tevreden met het resultaat.

A. van Donselaar
Leusden

Super werk geleverd. Onze voortuin hebben ze vakkundig gerenoveerd. Tevens goed advies gekregen over tuinverlichting.... Lees Meer

Super werk geleverd. Onze voortuin hebben ze vakkundig gerenoveerd. Tevens goed advies gekregen over tuinverlichting. Heel blij mee. Bedankt.

Bert
Achterveld

Zeer recent hebben wij onze voor- en achtertuin laten aanleggen door Van Engelenhoven Bestrating. Grondwerk,... Lees Meer

Zeer recent hebben wij onze voor- en achtertuin laten aanleggen door Van Engelenhoven Bestrating.
Grondwerk, tegels leggen, muurtje metselen, schutting plaatsen, verlichting aanleggen, een boompje en beplanting. Afvoeren aanleggen onder de buitenkranen (voor en achter) is ook super gedaan en ondanks wat tijdrovend gedoe met een regenpijp op zaterdagmiddag werd dat op de afrekening als ‘service’ vermeld.
Fijn bedrijf, fijn resultaat!
Zeker een aanrader!

Ron en Daniëlle
Nijkerkerveen
1 2 3 4 38