Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Deze tuinman uit Amersfoort neemt u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Showroom op bezoekadres

Om u van alle gemakken te voorzien, kunt u bij ons in de showroom langskomen om de materialen voor in uw tuin te bekijken en uit te kiezen. Op ons bezoekadres in Nijkerkerveen hebben we een aantal showrekken staan met schuttingmaterialen, composieten dekdelen/vlonderplanken, betontegels, keramische tegels, gebakken stenen en betonstenen. Ook zijn er verschillende muurblokjes te bekijken en is er verlichting van in-lite aanwezig om te bekijken. Om langs te komen is het noodzakelijk om een afspraak te maken, wat ook in de avonduren mogelijk is. Neem hiervoor contact met ons op.

Laatste nieuws

Referenties

Wij hebben onze schutting met poortdeur maar ook de wand van onze garage en garagedeuren... Lees Meer

Wij hebben onze schutting met poortdeur maar ook de wand van onze garage en garagedeuren laten vervangen.
Dit is naar grote tevredenheid uitgevoerd. De omgang was zeer prettig en er is netjes gewerkt. Alles werd mooi achtergelaten. Het resultaat is helemaal top en naar verwachting. Een groot compliment

Manuel en Leonie Rouwenhorst
Amersfoort

Beste mensen, er moet mij iets van het hart. Onze overburen aan het Augustinuserf te... Lees Meer

Beste mensen, er moet mij iets van het hart. Onze overburen aan het Augustinuserf te Amersfoort hebben jullie hun nieuwe tuin aan laten leggen. Hoe de tuin geworden is kan ik (nog) niet beoordelen, maar een grote pluim voor de nette manier van werken door jullie mensen is op z’n plaats. Het Augustinuserf is een omsloten plein met weinig parkeerruimte. Voor jullie ook lastig zo’n beperkte ruimte, maar toch wisten jullie met jullie vele werktuigen en apparatuur de evt. ‘overlast’ te beperken tot ‘0’. Het Erf werd na afloop keurig geveegd achter gelaten. Zó hoort het, ik dank jullie daarvoor en zal aan jullie denken mochten wij onze tuin nog eens her-ingericht willen hebben…. dikke duim! 👍

Gerth van Drie
Amersfoort

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen... Lees Meer

We zijn heel blij met onze nieuwe bestrating. Wat hebben de mannen hard gewerkt, binnen 2 dagen was onze tuin al klaar. Ook het contact verliep erg goed en ze denken graag met je mee!

Debbie
Amersfoort Vathorst
1 2 3 4 42