Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Deze tuinman uit Amersfoort neemt u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen of bekijk hier wat wij betekenden voor anderen in onze recensies!

Showroom op bezoekadres

Om u van alle gemakken te voorzien, kunt u bij ons in de showroom langskomen om de materialen voor in uw tuin te bekijken en uit te kiezen. Op ons bezoekadres in Nijkerkerveen hebben we een aantal showrekken staan met schuttingmaterialen, composieten dekdelen/vlonderplanken, betontegels, keramische tegels, gebakken stenen en betonstenen. Ook zijn er verschillende muurblokjes te bekijken en is er verlichting van in-lite aanwezig om te bekijken. Om langs te komen is het noodzakelijk om een afspraak te maken, wat ook in de avonduren mogelijk is. Neem hiervoor contact met ons op.

Laatste nieuws

Referenties

Onze achtertuin moest opnieuw worden aangelegd. Al het bestaande eruit en alles nieuw erin. Hier... Lees Meer

Onze achtertuin moest opnieuw worden aangelegd. Al het bestaande eruit en alles nieuw erin. Hier en daar wat veranderingen. We zijn enorm tevreden over Van Engelenhoven Bestrating. Ze denken mee, ze komen afspraken erg goed na, ze reageren snel op berichten en heel belangrijk: ze leveren heel goed werk. Ze hebben voor ons ook alle bestelwerk, leveringen, containers en dergelijke afgehandeld. Na de werkzaamheden zijn zelfs de parkeerplaats en straat volledig geveegd door het team. We zijn enorm tevreden over het team en wij zijn erg blij met het resultaat!

Ico
Amersfoort Vathorst

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn:... Lees Meer

Fijne mensen, alles is keurig volgens afspraak gedaan. Er is hard gewerkt (en heel fijn: zonder dat daar de hele tijd een radio bij aan hoeft te staan ;)). Resultaat is heel mooi geworden.

Mark
Amersfoort

Onze terras / achtertuin helemaal in het nieuw. Vanaf het begin van het verwijderen van... Lees Meer

Onze terras / achtertuin helemaal in het nieuw. Vanaf het begin van het verwijderen van de oude bestrating en beplanting tot en met de oplevering helemaal perfect. Tussendoor nog een lekkage van de hemelwaterafvoer in de koekoek van het souterrain verholpen. Vriendelijke vakmensen die weten wat ze doen en je goed kunnen adviseren. Altijd direct antwoord ook op onze vragen, ook via email. Super aanrader!

Henk-Jan en Zwanet
Amersfoort
1 2 3 42