Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort en omstreken

Wie zijn wij

Bij van Engelenhoven Bestrating Amersfoort bent u aan het juiste adres. Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort staat voor u klaar!

Van Engelenhoven Bestrating in Amersfoort is meer dan bestrating alleen. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U kunt dan denken aan het ontwerpen van tuinen, bestrating van uw tuin, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en tuinonderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een tuinontwerp voor u maken. Wilt u uw tuin laten bestraten? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Wij nemen u dit graag uit handen.

Van Engelenhoven Bestrating Amersfoort werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

Laatste nieuws

Referenties

Het bouwen van een bak van muurelementen is zeer goed gedaan en kon ook supersnel... Lees Meer

Het bouwen van een bak van muurelementen is zeer goed gedaan en kon ook supersnel ingepland worden.

S Bron

Nu ruim een half jaar al aan het genieten van onze achtertuin. Van een erg... Lees Meer

Nu ruim een half jaar al aan het genieten van onze achtertuin. Van een erg lelijke tuin naar een bijzonder mooie. De voortuin staat voor dit jaar op planning. Kijken of je daar ook een mooi pronkstukje van kunt maken.

Ronald en Simone
Amersfoort

Zeer tevreden over VanEngelenhoven! Reijnold, Hans en Elise zijn een geweldig team. Goed advies, vakmanschap... Lees Meer

Zeer tevreden over VanEngelenhoven! Reijnold, Hans en Elise zijn een geweldig team. Goed advies, vakmanschap en doen wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt en de planten en materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn het keiharde werkers die voor het beste resultaat gaan. Top!

Djuro
1 3 4 5 6 7 27